FOTO: autorka
Vypěstovala jsem Gauru
1. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
1.10.2016 21:45
To jsem nikdy neviděla. Když jsem byla kdysi v Austrálii, chtěla jsem si vzít na ukázku domů malinkou větvičku planě rostoucího keře. Byla jsem varována, že to je tak na 100 austr.dolarů pokuty. Nevím, zda by to platilo i pro semena??
Naděžda Špásová
1.10.2016 19:48
No vidíš, Hanko, jaký ty jsi mičurinec. Kytička vypadá moc hezky. Abych pravdu řekla, tak mě sbírání semínek zatím nenapadlo, ale urřitě to napravím.
Alena Várošová
1.10.2016 17:37
Hanko, gratuuji k úspěchu.Neznám tento druh kytky.Je nádherná,jako všechny květiny.Hezký večer
Jarmila Komberec Jakubcová
1.10.2016 16:40
Gaura má moc hezké květy, nikdy jsem to neviděla. Také jsem dříve v jižních zemích sbírala různá semena ale nikdy jsem je nevypěstovala. Nevím proč se mi t nepodařilo.
Elena Valeriánová
1.10.2016 16:32
Hani, moc dobře Té chápu. Dělám to taky tak. Sbírám a sbírám. Z Hvaru jsem si přinesla semena nocenjy, znáš ji? Možná, že ji i pěstuješ. Pak jsem si taky nasbírala semínka z krásné tmavomodré kytky, ale jméno nevím. Tak uvidím na jaře. Přejí Ti, aby se kytičkám u Vás pořád dařilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA