FOTO: Zuzana Pivcová
Neví, která bije, zase Albánie!
30. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
5.10.2016 22:52
Určitě pěkná a zajímavá zkušenost.Také se ráda vracím,někde se dokonce téměř "zabydluji".V podstatě vím hned,jestli "ještě",nebo "už nikdy".Z té druhé možnosti mi bývá podivně.Zdravím,cestovatelko.mm
Marcela Pivcová
4.10.2016 14:03
Přeji Zuzce ještě hodně zajímavých cest spojených s pěknými zážitky. Věřím, že ty další cesty uskutečníš a ještě mnohé uvidíš i poznáš.
Máš dvě velké přednosti před většinou běžných turistů - první je odvaha a druhá je schopnost se snadno v cizině domluvit.
Jitka Valachovičová
2.10.2016 20:02
Zuzko, moc děkuji žes mně přiblížila zemi, kterou vůbec neznám....
Dagmar Bartušková
2.10.2016 05:46
Ráda poznávám nové země, tak proč ne zrovna Albánie. Byla tam určitě spousta zajímavostí. Vůbec bych se tomu nebránila. Díky za přiblížení.
Eva Balúchová
1.10.2016 22:49
Ochridské jezero je prý krásné.Naši mladí se tam chystají příští rok na dovolenou.Mě zatím tahle země neláká,ale jsem ráda,že jsem se o ní od tebe něco dozvěděla.
Naděžda Špásová
1.10.2016 18:14
Zuzko, máš můj obdiv. Já bych do Albánie opravdu nejela, i když si myslím, že je to určitě krásná země. Fotky tomu nasvědčují. *****
Helena Votíková
1.10.2016 12:06
Přečetla jsem si i loňské články (to jsem ještě nebyla na íčku) a věřím, že je Albánie zajímavá. Moje kamarádka už druhým rokem jezdí do Kosova. Byla jsem v Černé hoře a řekla jsem si, že tuto část kontinentu již ne, ale kdoví... Zuzko hezké čtení i fotky. A s tím vracením se na místa, to znám. Byla jsem 3x na Tenerife, než jsem nabyla dojmu, že už to stačí, že už se známe :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA