Zmařená podívaná
Ilustrační foto: pixabay.com

Zmařená podívaná

2. 10. 2016
povídka
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Článek se mi moc líbí děkuji za hezké počteníčko
Soňa Prachfeldová
Vtipné, ze života, nakonec kde by člověk čerpal pro své psaní, než z toho, co nabízí život? Také někdy pozoruji, odhaduji a dokonce vidím i slabou auru u některých, tak se přečkají i nudné chvíle. Hezké pane Františku !
František MENDLÍK
V Brně sleduji pozoruhodný zjev. Léta chodím po stejné ulici a sleduji změnu majitelů různých obchodů. Jako houby po dešti rostou prodejny Vše za 49 korun a mizí Salamandry se sandály za pět tisíc. A co průzkum trhu?
František MENDLÍK
Paní Jírová váš postřeh mne zajímá. V poslední době jsem zakoupil několik oděvních součástech v obchodě Genesis, vše za 49 korun. Dbám osobní hygienu a domníval jsem se, že normální člověk nepozná, že na sobě nemám značkový oblek, ale čisté šatičky. A vidíte, zkušené oko ženy můj proletářský oděv ocení!
Zdenka Jírová
chápu Vaši zvídavost o dění na ulici. Já si zase krátím cestu v MHD tím, že pozoruji cestující a v duchu si říkám:" Holka, ty nemáš doma zrcadlo, že jsi se vymódila jak na maškarní bál?" nebo sleduji z pozoce sedícího, jak mají hlavně muži, vyprané kalhoty - podle toho poznám, kdo je sám a kdo má pořádnou manželku. V létě se k tomu přidává "čichová" zkouška. Slyším, o čem spolu diskutují cestující mezi sebou nebo na koho křičí do mobilu. To je můj "sociologický průzkum".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%