Ilustrační foto: pixabay.com
Balkónová romance
30. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Jánošíková
15.2.2017 20:11
Taktéž jsem jednoho z této sorty poznala, pohoda na netu, pohoda na skypu, po třech měsících povídání pravil, že při cestě za jednou známou v městě nedaleko nás by se zastavil, přijel, ohodnotil, že mám čistý sporák a záchod, což prý některé žen neměly, ocenil mé kuchařské umění, požádal o dávku jídla do kastrůlku, jediný problém viděl v tom, že mám úzké schody, potřeboval zkrátka bydlení. Odjel s kastrůlkem a ještě ten samý den jsem s ním přerušila diplomatické styky a ani jeho ani kastrůlek jsem už neviděla (chválabohu)
Naděžda Špásová
1.10.2016 19:56
To ilustrační foto mě taky zaujalo. Romane, zase tvoje vtípky. Dneska je to sice trochu delší, ale neboj, dočetla jsem. Je dobré mít kromě blízké kamarádky i tu vzdálenější. A zase to maš za 5*****.
Věra Kynčlová
1.10.2016 12:03
Nejdřív mě zaujala fotka krásně rozkvetlých balkonů. Pak jsem se začetla do následujícího článku a báječně jsem se pobavila. Mám také balkón ale sedávám na něm sama, ale s knihou a sleduji jak mi na oleandru neskutečně pomalu pučí poupata. Zřejmě se květu dočkám až na Vánoce, kdy už bude oleandr nastěhován doma. Když už ne nějaký přítel, tak alespoň rozkvetlý stromeček a dobrá kniha - nejlepší přítel.
Zdenka Jírová
30.9.2016 23:34
Bylo to smutnoveselé povídání, také mám několik podobných za sebou. časem jsem to vzdala. Já vlastně ani nevím, jak se lidi dnes seznamují? Seznamky jsou pro kočku , tancovat se nechodí, v divadle jsou většinou páry seniorů, kteří chodí celý život za kulturou nebo vdovy - seniorky. Do pivnic, kde patrně všichni muži tráví volno, zase nechodí slušné ženy . Pokud pracujete tam, kde převládají ženy, nebo naopak samí muži, tak opravdu nevím.
Lenka Hudečková
30.9.2016 14:53
My se s Jiříkem seznámili na netu, ale bez Seznamky a jsme v pohodě :-). Romčo, Tvoje příběhy se mi líbí, jsou vtipně napsané a čtivé :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA