Portugalskem na vlastní pěst (5. díl), ostrov Madeira
FOTO: Jaroslava Handlová

Portugalskem na vlastní pěst (5. díl), ostrov Madeira

26. 9. 2016
cestování Portugalsko
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
mm
Dagmar Bartušková
Jarko, reportáž skvělá, fota nádherná.
Zuzana Pivcová
Nádhera, Jarko, za veškeré Tvé zážitky z této cesty Ti moc děkuji.
Jaroslava Handlová
Alenko vidíš, já letím tak daleko, a Ty máš tu krásu doma. Mimochodem modré květy mám obzvlášť ráda, protože jich je méně než ostatních barev (aspoň si to myslím).
Alena Vávrová
Pokračování Madeirou - květinovým ostrovem - paráda. Tu úvodní modrou kytku mám přes zimu doma a pak venku - kvete mi každé léto.
Jaroslava Handlová
MAJKO A JARMILO, těším se, až si při nějakém dalším setkání vyměníme více dojmů z Madeiry (i z jiných cest), a to může být samozřejmě i s dalšími cestovatelskými nadšenci. DANUŠ, těší mě, že při Tvém velkém množství přečtených materiálů Tě baví také moje článečky. Díky. ÁLO T., na Madeiře je tolik krásných výhledů, vše tam je tak opojné, třeba se tam také podíváš... NAĎO, já bych si Madeiru také klidně dala říct znovu. Zdaleka jsem tam nestihla všechno zajímavé. ALENKO V. Třeba i Tobě se tento sen vyplní. Ty palmy se opravdu dobře nechají pěstovat i u nás, pokud se mají kde schovat před zimou (takže ve škole se jí asi dobře daří).
Alena Várošová
Jaruško pěkné povídání a moc pěkné fotky.Tam jsem nikdy nebyla,je to můj sen.Palma co odevzdá své plody,tak to jsem si přivezla ze Špaňalska a palmy mensí jsem rozdávala známým. Už vzrostlé jsem darovala do vestibulu školy.Jak se jim daří,kdo ví?
Naděžda Špásová
Jaruško, Madeiru bych si dala taky říct. Fotky jsou opravdu krásné. *****
Alena Tollarová
A máme tu očekávané pokračování a jsme na Madeiře. Dobře se čte a Jarko, pohled na ten výhled je taky dobrý. Teda samozřejmě i na všechny ostatní fotky!
Jarmila Komberec Jakubcová
Jaruško krásné vyprávění, opět jsem se v duchu přenesla na báječný ostrov. Byla jsem tam týden a tolik různých vůní květin na jednom ostrově je malý zázrak. jen se bojím na Madeiru létat. Velmi krátká přistávací letištní plocha je jen pro opravdové mistry létání. Fotky máš také pěkné. Budu se těšit na další pokračování.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%