Ilustrační foto: Elena Valeriánová
Fotoreportáž: Hvar, ostrov s vůní levandule
25. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
25.9.2016 19:23
Nějak tak podobně krásný mám Hvar ve svých vzpomínkách. Elenko, ovšem tak nádherné fotky neumím. Moc se mi líbí.
Jarmila Komberec Jakubcová
25.9.2016 16:07
Velmi pěkná reportáž doplněná perfektními fotkami. Já mám Jadran velmi ráda ale na Hvaru jsem nebyla. Jezdím do Omiše nebo do Podgory. Ze všech moří kde jsem byla mám nejraději právě Jaderské. Pro svoji čistotu a krásu.Nerada už jezdím autobusy přes noc, kupuji si letenku do Splitu, kde jsem za hodinu letu a zájezd je jen o málo dražší než busem. Hotely volím 3hv. s polopenzí a hlavně s výhledem na moře.
Lenka Hudečková
25.9.2016 14:06
Nádherné fotky, úzké uličky se mi vždycky všude líbí a ve Starem Gradu jsou parádní. Levandulové stánky miluji, dovezla jsem si ze Šumavy polštářek s medvídkem, plný voňavé levandule...♥♥♥
Dagmar Králová
25.9.2016 13:20
Díky za hezké snímky i povídání. Na Hvaru jsme také byli několikrát lodí a vždy se nám tam líbilo.
Alena Tollarová
25.9.2016 12:55
Když se sejde stará parta a vyrazí společně k moři, musí to být paráda sama o sobě. A když si pak přečteme, Eleno, Tvoje povídání doplněné krásnými snímky, je to padáda pro nás, čtenáře.
Libor Farský
25.9.2016 12:09
Zazpívejme si jednu z mých nejoblíbenějších - s Elenkou, Haničkou Hegerovou a Petrem Hapkou: Ty jsi má levandulová: https://www.youtube.com/watch?v=rubB4ZkCoe0
Hana Rypáčková
25.9.2016 11:41
Díky, moc jsem si to užila . A Stari Grad je nejlepší místo na pobyt...Být zamilovaná je krásné...
Jana Šenbergerová
25.9.2016 11:26
Pěkná reportáž, krásné fotografie. A ještě ses nám zamilovala. No není to stáří krásné?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA