Rychloseznamka šup sem, šup tam, a...
Ilustrační foto: pixabay.com

Rychloseznamka šup sem, šup tam, a...

8. 10. 2016
seznámení vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Vtipné vzpomínání Romane.Sranda to určitě byla(jak píše Naďa),ale až pozděj,že? Aspoň nás jsi pobavil.
Oldřich Čepelka
Mockrát díky za skvělý popis a otevřenost. Moc jsem se bavil a trochu vás litoval.
Zuzana Pivcová
To mi vzdáleně připadá nějaký tanec v tanečních, kdy jsme se pořád o jednoho posunovali. Pokud by si člověk od toho skutečně nesliboval vážné seznámení, může to být docela dobrý sociologický průzkum. Alespoň na článek!
Naděžda Špásová
Takovéhle seznamky vídám v amerických filmech. Musela to být docela sranda,viď, Romane. Nechytly ti z toho fofru gatě? Řekla bych, že ses docela dobře bavil, nemám pravdu? Jo a jinak ty šlánky jdou před vydáním opravdu číst. Moje sestra to u mých článků tak dělá. Máš to zase za 5*****.
Roman Procházka
Hani naopak, děkuji za dotaz, diky němu jsem přišel na to jak to funguje, dají se přečíst články ještě před zveřejněním... a děkuji že se vám líbí.
Hana Šimková
Pane Romane já se omlouvám,ale možné to je. Já si někdy přečtu připravené články lidí, kteří mě zajímají.A Vaše články se mi líbí.
Roman Procházka
Hani... i slunce vychází každý den znovu, ale já podobný článek v historii nemám. Nečetla jste ho náhodou nějak před vydáním alias zveřejněno, a vydáno? Prý to nějak jde...
Hana Šimková
Tak nevím, asi jsem divná, ale tento článek už rady vyšel nedávno. Proč se opakuje ?
Lenka Hudečková
Romčo, opět jsi mě pobavil :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%