Setkání bez večeře
FOTO: archiv autorky

Setkání bez večeře

25. 9. 2016
Můj příběh restaurace
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Valachovičová
Zuzko, vítám Tě zpátky z dovolené. Nechci předbíhat události, ale neboj se, já se jen tak nevzdám, ale situace to byla šílená.
Zuzana Pivcová
Předpokládám, že ses na sraz těšila, a tohle byl tedy pěkný propadák. Takovéhle pohostinství bych roznesla v zubech. Ne, ale určitě mají nějaké stránky a tam bych jim udělala odpovídající reklamu.
Jitka Valachovičová
Helenko, já myslím, že to byl celkový "šprajc" celé hospody - dříve tam bylo jiné obsazení a bylo to v pohodě. Musím taky volit dostupnost pro méně pohyblivé lidičky, takže blízko metra, busu, apod. Uvidíme, jak p.Lomoz zareaguje, dneska by měl dostat ode mne dopis----pak dle toho budu postupovat dál. Nechci to zakřiknout, pak dám vědět.....Jinak velké díky všem za slovo útěchy i rady.♥
Helenka Vambleki
A mluvila jsi potom ještě s majitelem? Třeba šéf Lomoz ani nevěděl, že kuchař se na svou práci vyprdnul. A dala bych si to na hlavní stránku Fb - tam se to šíří rychlostí blesku a mají reklamu, za kterou asi děkovat nebudou.
Zdenka Jírová
Máme srazy jak ještě se základní školou, tak se střední, ale něco podobného se nám nikdy v žádné restauraci nestalo. Možná to byla nějaká vzpoura personálu proti vedení , jinak si to nedovedu vysvětlit. Nikdy bych tam ale už nešla a každého potencionálního návštěvníka varovala.
Dagmar Bartušková
Tam už bych nevkročila.
Alena Várošová
Jitko,škoda,že vám ten sraz nevyšel podle vašich představ.Pořádala jsem sraz ze ZŠ se spolužákem,který se uskutečnil včera a všem se sraz líbil,mělo nás být i s učitelkou 23 a bylo 20.někteří se omluvili.Jídlo skvělé i raut,něco jsem upekla já,něco spoložákova manželka koláčky a jedna spoluzačka přinesla řezy ořechové,tak sachrové,ovoce na stolech jako výzdoba.A všichni měli napapané břicha k prasknutí i taneček s muzikanty byl.Tak Vám přeji pro příště vyberte osvědčenou hospodu,či restauraci.,
Naděžda Špásová
Je smutné, když si personál restaurace neváží hostů. Asi bych to taky někde zveřejnila a hlavně by mě tam víckrát neviděli. Jitko, v Praze je naštěstí spousta jiných restaurací, kde se chovají k lidem dobře. Příště to určitě vyjde.
Libor Farský
Rozhodně by to chtělo udělat jim patřičnou reklamu v místním deníku !
Jarmila Komberec Jakubcová
Asi jak píše Hana Š. - dohadování nemá smysl, restaurace jsou soukromé a jediné potrestání je povědět to co nejvíce lidem, případně zveřejnit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%