Karma plynová aneb Jak jsem se znovu narodila
Ilustrace: pinterest.com

Karma plynová aneb Jak jsem se znovu narodila

22. 9. 2016
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marta Nosková
Dášo, včera ses zmínila v HK na lavičce něco o karmě a tak jsem šla na Tvůj profil a našla tento příběh. Moje kamarádka takto přišla o dvanáctiletého syna. Tak ať už je jenom dobře ! Jsem moc ráda, že jsem Tě osobně poznala.
Zdenka Jírová
Jednou jsme byli na návštěvě u příbuzných a koupali jsme se ve vaně, ale udělalo se ná nějak divně, sz posledních sil jsne se vypotáceli z kupelny na vzduch, Nikomu jsme to neřekli, ale hlava nás bolela strašně. My si totiž z nevědomosti kvůli zimě zavřeli větrací okénko, které tam bylo otevřené kvůli karmě.
Jana Šenbergerová
Nedávno u nás matka tří malých dětí takové štěstí neměla. Zřejmě se příliš zdržela na té louce plné vábivých květů a pak už nebylo cesty zpátky. Zajímalo by mě, co vám tato zkušenost dala do dalšího, svým způsobem prodlouženého, života.
Eva Balúchová
Ale bylo by hezké kdybychom věděli,že budem prožívat takové hezké chvíle až nás bude dušička opouštět.
Eva Komínová
Paní Dagmar, jak nám to tu popisujete, to vaše dušička opustila na chvíli tělo, ale ještě nenastal váš čas, ještě vás tu potřebují... To je moc dobře, že jste zpátky.
Alena Tollarová
No tak tady končí všechna legrace! Zaplať pán bůh, že Vám motýlí křidýlka ustřihli a vrátili Vám Vaše ruce a nohy. A taky paměť, i když to trvalo déle.
Eva Balúchová
Což o to,článek máš moc pěkně napsaný,ale musel to být pro maminku a děti šok.Hned zítra objednám revizi kotle.
Hana Rypáčková
Hlavně, že to dobře dopadlo a paměť se vrátila...Anděl strážný zapracoval.....
Hana Šimková
Milá Dagmarko, je vidět, že jste zpátky a že Vám to opět dobře myslí. Tak sláva !!! Můj bratr na špatnou karmu také skoro doplatil.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%