Život je fakt plný překvapení
Ilustrační foto: pixabay.com

Život je fakt plný překvapení

21. 9. 2016
Můj příběh vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Tomanová
:-)))pěkně jste to popsal, pane Procházko, úplně jsem Vás tam viděla :-))) když se žije naplno, je pořád co slavit, i bez "předělání" - vlastně každý příjemně prožitý a rozesmátý den...
Eva Balúchová
Zajímavý příběh,hezky jsem si početla.Pokračuj ve vzpomínkách.
Jitka Havlová
Romane děkuji za moc krásný článek. Fandím ti, že jsi upřímně napsal, jak jsi to cítil. Díky, díky.
Roman Procházka
Ivko, zde neděláme maturitu. Každej se překlepne. Buď to hledám jak proč nač, a nebo přečtu obsah co tím kdo chce říci, Já jsem schopen někdy v rychlosti i ve slově miluji napsat tvrdé y.
Naděžda Špásová
pokračování: opět povedlo. Život prostě tropí hlouposti a jsem ráda, že to dobře dopadlo. Máš to zase za 5*****.
Naděžda Špásová
Tak k tomuhle není, co dodat. Tohle se ti, Romane, opětpovedlo
Hana Rypáčková
Znám tu dva lidi .On je vlastně žena a ona je vlastně muž. Chovají se tak, ale nemají předělanou imič. Četla jsem spoustu knih o tom jen proto, že je stále potkávám a většinou nevypadají šťastně. Žijí osaměle , on má pejska. Ona je ostýchavá, se ženami i s muži. Jako nikam nepatří. Ale to přetvoření je náročné...
Zdenka Jírová
Jednou jsem podobnou událost zažila u kadeřnice. Čekala jsem,až budu na řadě. Seděla jsem v takové oddělené části, kde jsem neviděla zákaznice, jen jsem je slyšela. Moje kadeřnice se při práci bavila s pánem, kterého jsem neviděla a soudila jsem, že asi čeká na svou paní, až bude hotová. Vykulila jsem oči, když jsem žádného pána při odchodu neviděla, jen krásnou vyšší slečnu, s dokonalým poprsím v dekoltu, krásně upravenými nehty a svůdnou halenkou, včetně lodiček s vysokými podpadky. Jen hlas neměla ženský. Když odešla, neodolala jsem a zeptala se kadeřnice. Byl to " předělaný" muž, jen operaci hlasivek zatím nepodstoupil. Byla jsem hodně zmatená. Nikoho neodsuzuji, přeji všem, ať jsou tím, čím si přejí být. Jen se s tím nesetkáváme příliš často, tak nás to může vykolejit.
Jiří Libánský
Napsané tak, že se to velmi dobře čte. A zajímavé téma. I já jsem zažil podobné pocity jako autor.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%