FOTO: autorka
Jak to chodí u labutí
19. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
21.9.2016 20:11
Že by to trochu bylo jako u lidí? Vznešené labutě docela blízko mě plavaly na dobříňské pískovně. Odhadovala jsem, jestli si přijedou ze mě zobnout, ale majestátně mě obepluly a odplavaly kamsi dál.
Jitka Havlová
21.9.2016 19:01
Zdeni díky za pěkný článek. Třeba nás příští rok poinformujete o dalších labutích puberťácích, už teď se těším.
Alena Vávrová
19.9.2016 20:50
Můj labutí pár od mostu letos vyvedl jen 2 mladé, ale na splavské straně jsem při večerní okružní jízdě parníkem napočítala v zátoce na 30 labutí další hnízdily v zátokách pod Borným a pod Jarmilinou skálou. Také mi dělají radost.
Eva Komínová
19.9.2016 17:36
Já mám s labutěmi dost nepříjemný zážitek z Častolovického zámku. Obdivovali jsme je s dětmi na jezírku, když tu zčista jasna nevím jestli samec nebo samice připlul ke břehu a začal na nás se syčením útočit. Měli jsme co dělat, abychom utekli, protože nás kus pronásledovala i po břehu. Zřejmě jí nějaký člověk ublížil.
Jana Šenbergerová
19.9.2016 15:57
Moc pěkné! Také chodíme pozorovat labutě na jezero. Na vodě je to nádherný pták, na břehu docela nevzhledná husa. V neděli bylo krásně a my z dálky pozorovali labutí pár se čtyřmi mladými, když se náhle všichni ptáci zvedli a letěli těsně nad vodou k nám. Jsou zvyklí, že je lidé chodí krmit, proto včas poznali, že od nás tentokrát nic nedostanou a stihli přistát kus od nás na hladině.
Naděžda Špásová
19.9.2016 14:17
Hezké fotky. Labutě jsou vždy vděčný objekt pro focení. Taky se mi na jaře povedlo je vyfotit. Mám článek na Profilu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA