FOTO: autorka
Můj den D v hotelové kuchyni
17. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Valachovičová
19.9.2016 04:33
Připojuji se a rovněž velice chválím, klobouk dolů před takovým výkonem. Helenka=šikulka, škoda, že nebydlím blíže, moc ráda bych přišla pomoci.
Alena Tollarová
18.9.2016 19:39
To bych určitě nezvládla, proto Vám, Heleno, fandím. Kdyby mi někdo podobný úkol svěřil, asi bych začala tím, že bych koupila veky už předem nakrájené, protože krájet jich tolik ručně, aby "to vypadalo", to musí být snad za trest.
Jarmila Komberec Jakubcová
18.9.2016 18:09
Paní Helenko máte můj velký obdiv co dokážete. Jste opravdu moc šikovná a také i trpělivá a přidalala bych pečlivá. At se vám vše daří.
Zuzana Pivcová
17.9.2016 20:27
helenko, já nejsem dobrá kuchařka, proto Vás o to víc chválím. Chci ale také říct, že kolegialita je velmi důležitá v každém zaměstnání, pokud nejsem samostatná pracovnice, nýbrž členka týmu, musím se podle toho chovat. V archivu jsem na to také zvyklá.
Eva Krausová
17.9.2016 14:13
Šikulka Helenka. Helen, tak proč si neuděláte nějaký rekvalif.kurz a pak Vám nebude nikdo vyčítat, že nejste vyučená. Vždyť to nejen umíte, ale Vás to i baví. A ta vyučená, ta jestli nepůjde do sebe a naopak se od Vás něco nenaučí, spláče jednou sama nad sebou stejně. Klobouk dolů, kuchařinko.
Jana Šenbergerová
17.9.2016 13:54
Mně docela stačí, když chystám pro 7 lidí. Peču nerada, ale studená kuchyně mě baví. Mít k ruce "kopyto" při takovém množství lidí, to muselo být hodně náročné. Už jen trefit se do množství surovin bych asi nezvládla. S čísly kamarádím jen při luštění sudoku a v numerologii. Ale jím moc ráda a na ty vaše dobroty se dobře kouká. Tak ať se daří a spolupracovníci nejsou nemehla. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA