Julie, Julča, Julinka
FOTO: archiv autorky

Julie, Julča, Julinka

17. 9. 2016
příroda zvířata
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Julče jsem dávala slaninu ze špízu při grilování. A jak si pochutnávala. A já jsem od ní (tedy od pána) nopak dostala vajíčko a udělala jsem si ho jako volské oko! :-D
Eva Komínová
Tento pěkný článek mi připomněl moje dětství, kdy jsem obrečela každou slípku, která měla skončit na talíři. Taky jsem měla ochočenou kamarádku Pipku.Chodila všude za mnou jako psík.
Karel Boháček
Slepice jsou velmi inteligentní zvířata, rychleji se učí než psi, někdy mne až překvapují.
Lidmila Nejedlá
To není vůbec hloupá slepice. Ať se Julče daří.
Hana Rypáčková
To je milé povídání. Jezevčíci jsou prostě lovci.... Taky jsem v dětství zachránila kuřátko Pípátko, které si zabodlo do zobáčku trn. Krmila jsem ho až do slepičky...Přejmenovala jsem ji na Princezna...A vlastně lidé hojně zachraňují vyřazené slepice z velkochovu a dopřávají jin hezké stáří na dvorku..
Naděžda Špásová
Marcelo, moc pěkné vyprávění. Julča má kliku, že je u vás a ne u někoho, kdo je milovníkem slepičí polévky. Tak ať se jí dobře daří.
Alena Várošová
Ráda jsem si Váš příběh přečetla.Zvířátka i lidé jsou vděčni jiným za záchranu života.
Jiří Libánský
Tenhle příběh se snad ani bez slzičky v oku nedá přečíst. Marcela v psaní nijak nezaostává za Zuzanou. Moc hezké a všechny hvězdičky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%