FOTO: autorka
Co takhle dát si šantu kočičí?
15. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
16.9.2016 20:10
Hani, nikdy jsem o takovéto rostlince neslyšela... díky, rozhlédnu se, třeba ji někde v okolí najdu
Hana Rypáčková
16.9.2016 18:10
Jarmilo, já koupila sazenice, ale semínka v osivech také mají - jen pozor na klíčící teplotu- opravdu jsou choulostivá. Než začalo pršet, nahamounila jsem si nať šanty a budu šít hračky...
Naděžda Špásová
16.9.2016 09:49
Přiznám se bez mučení, že šantu neznám a to, že je pro kočky už vůbec ne. Máme psy a těm to nic neříká. Asi vím podle fotky jak vypadá, ale to je asi tak všechno. Hanko, hezky jsi to napsala, jak správná babka kořenářka. *****
Marcela Pivcová
16.9.2016 08:44
šantu mám také spojenou s našimi kočkami, které se po hračkách s touto jimi oblíbenou rostlinkou válejí. Po nějaké době je ale hračka přestane lákat. Asi to však nebude tím, že by vůně z ní vymizela, protože, když po nějakém čase jim znova hračku nabídnu, upoutá zase hned jejich pozornost. Až nakonec pořádně ušmudlanou hračku vyhodím a kočky dostanou novou.
Lidmila Nejedlá
15.9.2016 21:09
Kupovala jsem kočkám malé myšky plněné šantou a balila je jako dárky pod stromeček na vánoce. Pak jsme se bavili tím, jak si je našly a rozbalily.
Zuzana Pivcová
15.9.2016 17:26
Šantu znám jen jako náplň do kočičích hraček, kočky jsou z ní vedle. Jinak však o rostlině nic nevím., tedy doteď jsem nevěděla. :-)
Jarmila Fialová
15.9.2016 16:10
Pro kočky se dají rovnou koupit pytlíčky se šantou - já jí na zahradě vysévala a nějak mi nevzešla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA