FOTO: autorka
Čápi 2016 - jak to všechno dopadlo
13. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
24.9.2016 20:26
Moc krásná reportáž. Leni, Ty víš, že jsme byly ve spojení a své čapí dojmy si postupně sdělovaly. Moc ráda jsem si přečetla jak to u Vás na konec dopadlo. Myslím, že dobře k dané situaci. Chválím Tě za tak krásný článek. Já se při každé procházce mrknu na komín i když vím, že tam ty moje už vidět dávno nemohu. Je to takový tik. Těšme se na jaro, až ti nádherní ptáci zase přiletí.
Jaroslava Korpášová
14.9.2016 15:45
Pěkně zpracovaná reportáž o čapí rodince. Snad i nejmenší z čápat nakonec bude mít tolik sil, aby mohl odlétnout spolu s ostatními. Dávám 5*
Lenka Hudečková
14.9.2016 06:24
Děkuji všem za milé reakce. Zdenko, také jsme viděli ten pořad Čapí vesnice, kde měli mraky hnízd,, líbil se nám /ten pořad/...Alenko, hodně lidí z města se o čápy zajímalo, a i lidé na úřadě, za což mají velké plus .-)
Zdenka Jírová
13.9.2016 23:00
To jekouzelné , to vaše vyprávění. Ani jsem nedýchala napětím, jestli to dobře dopadne. Čápy mám moc ráda, jsou trochu zvláštní a dobře viditelní. Na začátku léta vysílala Tv a programu ZOOM takový krátký film "Čapí vesnice". Je někde v Německu, zapomněla jsem název, ale tam se o několik čapích hnízd stará celá vesnice a založila si na tom vlastní image. Jezdí tam turisté se na čápy dívat. My u nás zase každým rokem sledujeme labutí rodinu a hlídáme stav potomků a jejich růst. .
Alena Várošová
13.9.2016 19:33
Leni,tak to bylo vyprávění krásné,smutné,ale s dobrým koncem.Určitě jste tím žili a nejen vy s jiříkem,ale celá vesnice.
Jitka Havlová
13.9.2016 18:40
Leni díky za zprávy. Naši borovanští čápi vychovali také dvě mláďata a okolo 1. září hnízdo osiřelo, snad se ve zdraví dostali na své zimoviště.
Hana Rypáčková
13.9.2016 17:39
Díky za reportáž o čápech. V Horažďovickém CEV zachránili čápa , který si sedl na dráty a přišel o kus nohy. Dostal protézu.A protože prsty zakopával o trávu, měl jen takový půloblouček. Dobře se naučil chodit a dokonce přilákal samici a měli ve stanici i hnízdo...Jezdili jsme se na ně dívat..Musí se zvířatům pomáhat. Často jejich zranění zaviníme tím, co vlastně do přírody nepatří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA