FOTO: autorka
Záhada
14. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
18.9.2016 08:43
Děkuji všem, zvláště Zuzce za popis jejich zkušeností. Vyzkoušela jsem, další fotografie se neobjevily.
Lidmila Nejedlá
15.9.2016 09:30
Aničko, to musíš přece zjistit, proč to tak je. Zajdi k odborníkům. Přece nás neochudíš o další skvělé fotografie, které ve fotoaparátu určitě máš.
Hana Rypáčková
15.9.2016 08:30
Ráda jsem pokochala a bylo čím! Taky vše mažu a nevěděla jsem tento foťákův fígl ! Prima, že o našlo...Jak se mi po moři stýská....
Jitka Valachovičová
15.9.2016 04:18
Musím se přidat k názoru Zuzky Pivcové - mám podobnou zkušenost : karta není ve foťáku a přesto jsou v aparátu fotky, hodně staré....nechápu to, je to záhada. Zřejmě jsou věci mezi nebem a Zemí zcela nepochopitelné....*****
Jana Šenbergerová
14.9.2016 17:33
Nádherné fotografie! Záhady, to je moje, i když vím, že všechny mají racionální vysvětlení. Přesto mám ráda, když aspoň na chvíli zůstane nad něčím rozum stát. :-)
Marie Seitlová
14.9.2016 15:56
Aničko díky záhadě se můžeme koukat na tvé krásné fotky. Andalusie je krásná.
Alena Vávrová
14.9.2016 11:28
Ohledně "záhady" mne napadá totéž, co Zuzku, ale také si netroufám to tvrdit. Vím jen, že snímky nahrané z jakéhokoliv důvodu na vnitřní paměť fotoaparátu se do PC stahují přes kablík při vyndané kartě. Fotky jsou moc krásné, nedivím se, že tě samotnou potěšily.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA