Portugalskem na vlastní pěst (3. díl)
FOTO: Jaroslava Handlová

Portugalskem na vlastní pěst (3. díl)

13. 9. 2016
cestování Portugalsko
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Jarko, díky. Přečetla a jsem nadšená, fotky mňam, portské závidím. Takové cestopisy můžu, těším se na další a zdravím Evu, vínečko jí zřejmě chutnalo. *****
Alena Tollarová
Jarko, doputovala jsem s vámi do Porta a jsem uchvácená tou nádražní krásou. Zvlášť poté, co jsem předevčírem strávila hodinu na nádraží v Mladé Boleslavi.
Jaroslava Handlová
Jsem ráda, že jsem vyvolala příznivé vzpomínky u všech, kteří již Portugalsko navštívili. A také touhu Vás ostatních, tuto zajímavou zemi spatřit, nebo si o ní zde aspoň číst. Děkuji Vám. Třeba se někdy sejdeme u sklenky portského vína.
Marie Magdalena Klosová
To portské bych si s vámi taky dala! Jsou tu cenné informace ve velmi zábavném "obalu".Díky.mm
Alena Vávrová
Jarko, je to velmi čtivé a pro mne zajímavé, včetně fotek, těším se na pokračování, dík!
Vladka Steinová
Dobrý den, Jarko, děkuji za poutavé vyprávění o zemi, která je mým snem, ale zatím nenaplněným. Skvělé počtení a pěkné fotky.
Hana Práglová
Jaruš,pěkné čtení!! Tady jsem ještě nebyla,takže děkuji!!
Marie Novotná
Krásné fotky doplněné poutavým vyprávěním.To je moc hezké.Těším se na další.Díky .
Alena Várošová
Skvělé cestování a nejlepší se sklenicí s vínkem v kavárně.
Jarmila Komberec Jakubcová
Portské víno je výborné, znám ho z Madeiry. Jinak v Portu jsem byla jednou letecky na nějakém důležitém fotbalovém zápase, ale pamatuji, že jsem prohráli.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%