Jací jsme? Co chceme? Zpráva z průzkumu mezi návštěvníky i60.cz
Ilustrační foto: Elena Valeriánová

Jací jsme? Co chceme? Zpráva z průzkumu mezi návštěvníky i60.cz

10. 9. 2016
čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Čepelka
Píšu opožděně (prolítával jsem na kole Alpami) a možná to už nikdo číst nebude. Jen jsem chtěl poděkovat za uznání mnoha z vás, že ten průzkum měl smysl a něco přinesl. - A Jitce Havlové: nejste socioložka, moje kolegyně a dokonce učitelka z 1969-71?
Jitka Havlová
Také jsem pozorně přečetla celý článek a našla jsem se v něm, takže největší dík patří panu Čepelkovi, který výsledky ankety tak podrobně zpracoval.
Libor Farský
Ano, souhlasím.
Květoslava HOUDKOVÁ
Libore - není litanie jako litanie - tato je účelná a potřebná! - znovu dík za to, že vznikla. Tím, že mi článek dcera vytiskne, mohu se k informaci vracet a porovnat, co se ANO/NE změnilo. Hvězdičky apod. hodnocení = nepraktikuji - svůj názor dokáži sdělit přímo slovně.
Anna Čípová
Se zájmem jsem přečetla. Íčko je pro mně zdrojem poznání, poučení i zábavy. Díky za to.
Jarmila Komberec Jakubcová
Uvodní foto je ze setkání v Loučné a tím bych chtěla podotknout, že taková setkání jsou velmi prospěšná, protože se setkávají lidé, kteří se znají jen virtuálně. Já sama jsem na setkání íčkařů přijela poprvé do Ředkovic a jsem na íčku doposud. Dnes je již těch setkávání víc a je to velmi dobré. patří za to dík organizátorům těchto akcí. Stíhat více portálů bych nezvládla a ani k tomu nemám důvod. Jinak hodnocení článků či fotek je myslím dobré a L/N má svůj účel.
Libor Farský
Je to velmi záslužný počin a výsledky jsou určitě zajímavé. Dokonce až tak, že si článek získal pochvalu i od Květy Houdkové, která jinak nesnáší "litanie". :-)
Růžena Marková
Přečetla jsem si pozorně výsledky ankety. Překvapilo mě, že by lidé rádi zrušily Líbí, nelíbí a nebo hodnocení článku jednotlivými čtenáři. Já si myslím a nechci to nikomu vnucovat, že obojí je dobré. Dozvím se jaký zájem o můj článek je a jak ho jednotlivý lidé hodnotí. S toho se můžu poučit a příště to napsat lépe a nebo od tématu úplně upustit. Myslím si, že obě hodnocení jsou na místě.
Květoslava HOUDKOVÁ
Já patřím mezi ty, kterým jen 1 portál nestačí. "Í"čko je pro mne portál nejživější, ale někdy zase naopak nezajímavý = nepřihlašuji se - jen přečtu - nereaguji. Tak tedy "v zástavě" mám ty další portály - vyberu si, co mi třeba v "í"čku chybí a "jedu dál" - rozjeté vlaky mi -virtuálně- nevadí.
Marie Novotná
Zajímavé poznatky.Najít dneska tento portál,asi bych váhala(naskočit do rozjetého)..Jednoduchost začátků mne zařadilo mezi íčkaře a díky častým návštěvám na íčku,jsem v ,,obraze".Každý jsme jiný a o tom to je.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%