Jací jsme? Co chceme? Zpráva z průzkumu mezi návštěvníky i60.cz
Ilustrační foto: Elena Valeriánová

Jací jsme? Co chceme? Zpráva z průzkumu mezi návštěvníky i60.cz

10. 9. 2016
čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Vyplnění dotazníku 157 lidmi jen potvrzuje moje dávné zpochybnění počtu zaregistrovaných uživatelů. Ano, zaregistrovaných je 10000, ale drápkem se chytilo daleko méně a dle výsledků 2/3 z těch 157 navštěvuje denně íčko = cca 100. Tato stovka jsou ti aktivní a polovina /možná i trochu více/ z nich už se zná osobně z různých společných akcí. Do těch se ale zapojuje málo těch nově příchozích. Možná mají strach z rozjetého vlaku, protože ne každý je průbojný.
Květoslava HOUDKOVÁ
Tuto obsáhlou i poučnou informaci mi dcera vytiskne - pak přidám do šanonu, který pro "i60" mám a k jednotlivým částem se mohu občas vracet. Přidání rubriky Zahrada/květiny do přímého chatu bych také vítala. Sport však nerušte, zde diskutující by se pak zbytečně "přelili" do dalších rubrik. Lépe by bylo, kdyby se postupně aktivně zapojovali i další - dosud "jen čtenáři".
Zdenka Jírová
Dali jste si záležet na zpracování výsledků a jsou takové, jaké jsou. Souhlasím s názorem, že se musí i věci všeobecně známé , připomínat našim vládním i jiným představitelům.
Jarmila Komberec Jakubcová
Každý asi máme jiný úhel pohledu, někdo raději fotí, já zase raději píši, k fotkám jsem se zatím z časových důvodů nedostala, ale jsem s portálem spokojená, asi bych na chat přidala něco o kytičkách či zahradě a vyndala sport.Ale to je jen můj subjektivní názor. Je škoda, že nás není víc "pisatelů. Protože psát se dá o všem.
Hana Práglová
Zajímavé čtení.I když mne výsledky občas překvapily.-

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%