Ach, ti muži...
Ilustrační foto: ingimage.com

Ach, ti muži...

13. 9. 2016
Můj příběh vztahy a sex
Autor: Hana Novotná
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karel Boháček
Tohle se děje i dnes mladé generaci, znám to z vyprávění. Dnes je více galantnosti, ale každý jaksi za své . Za doby mého mládí to bylo trošku naopak- galantnost se moc nenosila, ale frajeři jsme byli takoví, že pak nebylo nic z výplat.
Eva Balúchová
Není jednoduché najít partnera v našem věku.V 18 to šlo samo,bylo ještě z čeho vybírat. :-)
Hana Rypáčková
Hezky jsi to popsala...Tak nevím, seznamuji se moc ráda. Čím jsem starší, tím snadněji, ale nic než pokec neočekávám, tak ty chlapy nijak nezkoumám. Ráda si za sebe zaplatím, nebo i nějaké to pivko dlužím.Ale když se potkáme, tak mu to aspoň připomínám. Kamarádka, která se chtěla seznámit za účelem získat druha, byla velmi plachá a vždy se mi divila, jak jednoduché se mi to zdálo. Nechtěla ani nikam chodit sama...Vždy ze všeho vycouvala...
Lidmila Nejedlá
Hanko, dobrý! Přečti si můj článek: Jak jsem se seznamovala.
Jana Šenbergerová
Pěkně jste to napsala a já se těším na pokračování. Na své marné pokusy nemám chuť vzpomínat, i když by to možná pro někoho byly akce k popukání. Žádný muž nebyl takový, jak sám sebe viděl, většina zatajila své "hendikepy" a očekávala pečovatelku. I když jsem měla v tomto ohledu praxi, neměla jsem v úmyslu v tomto "oboru" pokračovat. Teprve když jsem se přestala snažit, našel se ten pravý.
Zuzana Pivcová
Ano, ze zkušenosti to potvrdit nemohu, ale od známých podobné případy znám. Vlastně, on takový "minipokus o seznámení" byl i jednou, když jsem si po práci zašla cestou na chlebíček a k němu malé pivo. Vzápětí si ke mně stoupl neznámý muž a řekl: Co pijete? Tak jsem se zarazila a říkám: No, přece vidíte, že mám pivo. Ale on razantněji: Chci vědět, co si dáte....A já stále slušně: Nic, promiňte, mám to pivo, nechci nic víc... No, jaká sprcha titulů se na mě poté snesla, nebudu veřejně psát.
Marie Seitlová
Pěkný článek *****
Jitka Havlová
Hanko napsala jste moc pěkný článek. Nechat tomu volný průběh a nelámat nic přes koleno je asi ten správný přístup. Těším se na vaše další články.
Jarmila Komberec Jakubcová
také jsem hledala někoho pro život na placené internetové seznamce. Tím, že je to placené a musí tam být foto jsou tam většinou zájemci, kteří opravdu hledají..Nám to vyšlo a jž 2 roky spolu žijeme, máme každý svůj domeček, a žijeme střídavě. Oba pracujeme a tak nám to vyhovuje. Cestujeme, chodíme do divadla, kina a koncerty. Skvělý život a hlavně aby nám vydrželo zdraví.Lepšího chlapa pro život bych nenašla. Vzhaj je založen na úctě, přátelství, toleranci a důvěře.
Alena Vávrová
Také se mne tato problematika týkala, takže Tvůj počin, Hanko, chválím ;-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%