Dana Onderková
29.1.2017 19:37
Alenko, Tvoje video se mi moc líbí a když se nad tím zamyslím,tak je i pravdivé a spousta žen nad 60 let,tak opravdu žije.Jen tak dál a moc Ti držím palce.
Eva Balúchová
10.9.2016 22:41
Vrátila jsem se dnes z dovolené a koukám,že už je tady film podle vtvého scénáře.Chválím tebe i Danku,jenom jsem nepochopila ty diskuzní příspěvky.Kdo a co ti závidí???
Hana Šimková
9.9.2016 13:59
Jenom se ještě ohradím. Já nejsem ubohá váhající babka a priority mám trošku jiné. Vaše rada se mě netýká.To víte každá jsme jiná a jdeme opravdu jinou cestou. Vám ale přeji ve Vašem počínání opravdu ze srdce úspěch.
Hana Šimková
9.9.2016 13:44
Nevím, kdo se chce o paní Aleně vyjadřovat do nekonečna a já to tedy ukončím za sebe a možná i za někoho jiného. Ano Aleno jste hezká a šikovná a já a asi i všichni ostatní Vám nic nezávidíme. Stačí Vám to ?
Hana Šimková
9.9.2016 13:12
Přidávám se k Zuzance a také tu nevidím nikoho závistivého. Když to tak tvrdíš Jitko, tak jmenuj, nebo to zůstane na všech a to by ti nezávistiví, byli určitě neradi.
Jitka Valachovičová
9.9.2016 13:10
Alenko mně se to celé líbí a ty "závistivé komentáře" bych pustila k vodě, moje babička by na to řekla : " Ne ní na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem"....vše je úhel pohledu♥
Jitka Chodorová
9.9.2016 12:39
Zuzko, jsi velmi inteligentní a tvůrčí žena, copak ty nepoznáš závistivého člověka? Já nebudu jmenovat , to na mě nemůžeš chtít, ale jsou i tady takoví lidé, kteří jiným nepřejí. Ty jsi poctivý člověk, ale všichni nejsou takoví, jaká jsi ty. Promiň, ale je to tak.
Zuzana Pivcová
9.9.2016 12:16
Mně se ale, Jituš, nezdá, že by tu byl někdo, kdo Aleně ze závisti nepřeje úspěch. Z čeho tak usuzuješ?
Jitka Chodorová
9.9.2016 11:25
Alenko, jsi opravdu krásná žena, moc se ti povedlo zahrát "Babku", jak před proměnou, tak po ní. Máš velké nadání se prezentovat nejen na molu, ale i ve filmu , a v módě vůbec. Jen mě mrzí, že ti někteří závistivci nepřejí úspěch, ale to už se mezi lidmi stává, že někdo neunese, když druhý rozdává radost, a ty jsi opravdu úspěšná žena. Moc ti to přeji, jen se nenech zahnat do kouta. Přeji další úspěchy jak v tvé tvorbě, ale i na molu.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.9.2016 16:39
Alenko já gratuluji, jsi nejen krásná ale také velmi inteligentní žena a aktivní. Protože působíš sebevědomě můžeš být i trnem v oku jiným. Závist je strašná vlastnost a tou ty rozhodně netrpíš.Já ti přeji hodně úspěchů a bud stále taková milá, přívětivá kamarádka jakou jsem tě poznala. velmi si tvého přátelství vážím a dávám 5 hvězdiček.
Načíst starší příspěvky