FOTO: Jaroslava Handlová
Portugalskem na vlastní pěst (1. díl)
9. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
11.10.2016 08:13
Tak já začínám od začátku až dnes a protože moje očka toho moc nesnesou, vypadá to na několik týdnů. Ale určitě přečtu všechny díly, už se těším. ***** Začíná to moc, moc zajímavě.
Alena Tollarová
18.9.2016 20:12
Jarko, teprve po návratu z dovolené jsem si našla klidnou chvilku a pouštím se do čtení od 1. dílu. Plynule přecházím na další ...
Jaroslava Handlová
17.9.2016 10:24
Magdi, užitečné rady ráda poskytnu, mám radost, když to někomu může pomoci.
Marie Magdalena Klosová
14.9.2016 21:44
To je snad článek na mou objednávku! Zatoužili jsme pro příští rok po Portugalsku,a to je přesně to,co před cestou potřebujeme.Dobré rady,vaši odvahu a dobrou mysl i náladu! A všechno to tu je.Už se těším na pokračování.Díky mm
Jaroslava Handlová
11.9.2016 18:02
Mám radost ze všech komentářů, děkuji. Vaši touhu po pokračování vyplním a zkusím ze sebe „vypotit“ i další díly. Původně jsem chtěla napsat jen čtyři, ale nějak jsem se víc rozmáchla, tak možná jich snad snesete i více?
Odpověď na otázku Liborovi a Jarmile: Já uvádím i několik „dorozumívacích příhod“ v dalších dílech. Abych toho dopředu neprozradila moc, tak zde zatím jen sdělím, že jazykově v Portugalsku vystačíte většinou i s angličtinou (a když ne, tak se vždycky někdo najde, kdo vypomůže – Portugalci jsou velmi vstřícní a přátelští).
Marie Seitlová
11.9.2016 10:16
Jaruško, moc ráda jsem si přečetla článek. Lisabon je moc pěkné město, rada vzpomínám i na svou dovolenou.
Vladka Steinová
10.9.2016 18:04
Jarko, moc pěkná reportáž. Portugalsko je jistě velmi zajímavá zěmě.Děkuji.
Alena Várošová
10.9.2016 12:10
Jarko,odvážným štěstí přeje,těším se na další pokračování.Cestování zdar,zdar!!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA