Jak zchudnout
Ilustrační foto: pixabay.com

Jak zchudnout

7. 9. 2016
Hodnocení:
(4.8 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Valachovičová
Zuzko, lépe bych to nenapsala a nechci se opičit, Nemám ráda věčné stěžovatele a chudoba je relativní pojem, ano, horší je chudoba ducha-----
Zuzana Pivcová
Je to napsáno se značnou nadsázkou, směřující na poměry u nás. Je pravda, že u nás jsme zvyklí si dost stěžovat. Ono se totiž hůř chudne než bohatne, a řada lidí šla se svou běžnou životní úrovní dolů. V zemích, které jsou permanentně chudé, lidem nepřijde, že by se mohli mít lépe, a jsou vyrovnaní s tím, co mají. Abych řekla pravdu, tak já ty novodobé zbohatlíky a způsob jejich nabytí majetku a jeho prezentaci nesleduji, protože mi mnohem víc záleží na tom, do jaké míry žiju poctivě já.
Jana Šenbergerová
Myslím si, že naše představy o chudobě jsou značně zkreslené. Spoustu věcí nemám, ale mám co jíst i střechu nad hlavou, alespoň zatím. Patřím tedy k té bohatší menšině lidstva. Je jen otázkou času, kdy se to většině přestane líbit.
Hana Šimková
Já jsem chudá, ale nevytahuju se s tím a je príma, že nemusím ani nic předstírat.
Hana Šimková
Můžete být také bohatý duchem a snažit se, aby jste o toto bohatství nepřišel .Nikomu to ale neříkejte, protože lidi závidí i toto.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%