FOTO: Helena Votíková
Pozdně letní toulání
6. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
7.9.2016 10:16
Hezky čtivý cestopis s drobnými perličkami. Mnoho z těch míst mám v paměti ze svých dřívějších častých putování, ale hodně mi toho ještě zbývá objevovat. Díky za dobrý tip.
Zdenka Jírová
7.9.2016 00:25
Pěkně popsaný výlet, ,na některých místech jsem také byla, něco pro mne bylo zajímavou novinkou.
Helena Votíková
6.9.2016 19:32
Ilonko, věřím, že sem určitě ještě zavítáme a pak snad dojde i na Obří hrad. Hani, ulovili jsme asi 20kešulek. Zdravím Karle ani nevím, že lovíš. (kešky) :-)
Zuzana Pivcová
6.9.2016 18:42
Jste správní výletníci, a co je hlavní, umíte se o své zážitky velmi zábavně podělit. Jsou tu věcné informace i osobní pocity a zážitky, tak se mi to líbí.
Hana Rypáčková
6.9.2016 14:58
To byl výlet jako hrom...A kolik kešek jste ulovili? Letos Stodola nebyla- nějak se nedohodli....Mohli jsme se potkat...Však se sem jistě zase vrátíte...
Naděžda Špásová
6.9.2016 14:15
No, Helo, stihli jste toho opravdu hodně. Pár míst z tvého vyprávění také máme za sebou, ale spousta nám jich ještě chybí. No, třeba se to někdy povede. Fotky jsou taky moc pěkné. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA