FOTO: Marcela Pivcová
Prázdniny pro kočku(-y)
8. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
9.9.2016 09:43
Děkuji všem, kteří mi svými příspěvky udělali radost, přiznávám, že tolik ohlasů jsem ( vlastně jsme - s Čertíkem!) nečekali. Liborovi Čert vzkazuje, proč by se namáhal s nějakým úklidem, když po něm kočičí záchod ihned panička uklízí.
Lidmila Nejedlá
9.9.2016 09:17
Hezké povídání o kočičích přátelích. Naše Číra je na chalupě vždy celé léto, je tam šťastná, protože má naprostou volnost. Když jede domů v přepravce v autě, celou cestu nadává.
Lubomír Müller
9.9.2016 08:52
Půvabně napsané, Marcelo. Docela bych chtěl být "kocourkem", a ještě k tomu šlechtic....
Hana Rypáčková
9.9.2016 08:17
Hezké prázdniny pro všechny kočky jsou v Týně...Dohromady je jich pět ! A ta fotka , jak čert visí na klice je k popukání...Vůbec krásné jsou všechny...
Zdenka Jírová
9.9.2016 00:29
Paní Pivcová, jsme jedné krve ty i já... Jsem celoživotní chovatelka těch nejroztodivnějších koček i kocourů. o kterých jsem psala ve svých článcích. Vaši kočičáci jsou nádherní a to , že jsou i v pokročilém věku tak šikovní, svědčí o skvělé Vaší péči o ně. Já mám v současnosti dvě kočiky- 10 letou absolventku z útulku jménem Lucinka Černá a šlechtičnu Madison, zvanou Mejdy- krásnou ragdolku, kterou jsem dostala před 2 lety darem. je s nimi legrace i práce, ale jsou to moje milé společnice.
Eva Mužíková
8.9.2016 21:30
Tak nevím Marcelko, které vyprávění v Tvém podání je zajímavější?? Trabant/ kočičáci. Vlastně vím to. Jsi skvělá vyprávěčka, každý Tvůj příspěvek mne potěšil. Pohlazení pro kočičáky, držte se chlupáčkové.....
Jaroslava Handlová
8.9.2016 20:59
Rozkošní mazlové, úsměvné fotky i popisky, šikovné paničky. Pro 5 koček 5 hvězdiček!
Jiří Libánský
8.9.2016 16:54
Článek i fotografie především nás, kteří máme s kočkami silnější vazby, zaujme a potěší.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.9.2016 16:21
Moc krásné vyprávění o lásce ke kočenkám. Sama mám dva kočičáky a vím kolik radosti si s nimi užívám.Přeji Čertíkovi a Naděnce hezký kočičí život. Krásné fotky - dávám 5 hvězdiček.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA