Hana Lancová zpovídá designérku Janu Buch

Hana Lancová zpovídá designérku Janu Buch

2. 9. 2016
Modelky Zpovídání
Autor: Hana Lancová
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Lancová
Děkuji za sebe i paní návrhářku. Je to mladá aktivní žena, která žije svojí rodinou a svými studenty. Její názory se mi velmi líbí. Zkrátka už mě "oslovila" při našem prvním setkání. :-)))
Hana Čadová
Opravdu hezké botičky. Zmrzlinové bych hned obula. Nevím, jak by se v nich chodilo na pražské dlažbě! Bohužel, nyní výrobci bot nevyrobí boty na půl čísla. Jsou stále na celá! Proč? Také některé černé boty špiní. A bosé obouvání. Ráda chodím bosa v trávě v Praze nevím, nevím hlavně v některé čtvrti bych bosa nešla!
Alena Várošová
Pěkné zpovídání designérky Jany Buch.Ještě když existovala Závody G.Klimenta v Třebíči,později Bopo tam přímo v návrhárně pracovala moje sestřenice,které tou prací přímo žila.
Dagmar Bartušková
Hano, rozhovor se mi líbí. Botky bych si vybrala určitě zmrzlinové a pak hnědé s postranním zapínáním a zajímavě řešenou patou.
Marie Magdalena Klosová
Moc zdravím,Hanko.Jsi šikulka.mm
Zuzana Pivcová
Omluva - paní
Zuzana Pivcová
Panní módní návrhářka je ve svém oboru odbornice na slovo vzatá, a přitom si na nic nehraje. Takhle nějak si představuji podnikatelskou činnost. Rozhovor velmi oceňuji, vhodně doplní vlastní módní přehlídku.
VANDA Blaškovič
Milá Hanko, dík za perfektní rozhovor a pozvání. Kdybych byla v ČR, nenechala bych si Tvojí přehlídku ujít. Škoda. Ohromě Ti to sluší na propagačním plakátu. A jaké botky bych si vybrala? Jasně, že ty extravagantní, takže všechny...) studenti jsou moc šikovní. Ahoj!
Eva Balúchová
Hani,děkuji za zajímavý rozhovor.Je dobře,že u nás pokračuje tradice ve výrobě obuvi a věřím,že se ji podaří udržet.Doufám,že se zaměří i na pohodlnou obuv,né jenom módní.
Dana Kolářová
Zajímavý rozhovor. Ať se vše povede ke všeobecné spokojenosti.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%