Prázdninová reportáž: Nastupte si, prosím, aneb Cestování po ostrově Hvar
FOTO: autorka

Prázdninová reportáž: Nastupte si, prosím, aneb Cestování po ostrově Hvar

31. 8. 2016
Soutěž - prázdninová reportáž
Hodnocení:
(4.8 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Votíková
Jo,jo,jo... hezká, správně lákavá reportáž, že bych si šla hned zabalit pár hadříků. Korálky dokoupím na trhu :-). U mně za pět.
Jitka Chodorová
Ano, asi nejkrásnější reportáž, ale i nádherné fotky, kdo umí, ten umí, ale to já vím již dávno, že jsi tu jedna z nejlepších přispěvovatelů, a tvá reportáž mě opravdu baví, ty naše moříčková vílo. Děkuji.
Zdenka Jírová
Tvůj článek mne vrátil o několik desítek let zpět, kdy jsem poprvé navštívila tehdejší Jugoslavii a právě ostrov Hvar. Na psala jsem o tom článek. ale tak krásné fotky jako máš Ty, jsem samozřejmě neměla. Děkuji za vzpomínku.
Eva Mužíková
Opravdu krásné fotky i povídání.... a to ovoce... mňam
Jaroslava Handlová
Vando, ten hydroplán mě dostal. To musí být nádhera takový přelet. Dosud jsem z pevniny na ostrov jezdila jen trajektem. Snad někdy možná ještě stihnu změnu. Nádherné fotečky jsou krásným lákadlem!
Alena Várošová
Snad nejkrásnější reportáž Vando,kterou jsem tady četla,překrásné fotky.Průvodkyně jsi skvělá a kdo by se nepokochal krásnou tohoto nádherného ostrova Hvaru a kdo by tam netoužil se jet podívat.Já mohu tak jenom snít,ale věřím,že to jednou vyjde.
Hana Rypáčková
Kdo by odolal takové nabídce ! A bylo to jedno z prvních ostrovů, kam se houfně jezdilo...Moc hezké fotečky..
Jana Šenbergerová
Krása, ale s naší spotřebou ovoce a zeleniny by nám ani dva důchody brzy nestačily.
Jarmila Komberec Jakubcová
Jeden z nejkrásnějších reportáží na íčku. Milá Vando moc se ti povedly fotky i vyprávění o jednom z nejkrásnějších ostrovů Chorvatska.je mi líto, že letos z časových i osobních důvodů nebudu moci tento ostrov navštívit.Doufám, že příští rok bude lepší a já poznám nejen Vrbosku ale i okolí ostrova. Přeji ti dobré vinobraní a pohodu. Jsi dobrá průvodkyně a ukázala jsi mi krásy slunečného ostrova.
Vladka Steinová
NÁDHERNÁ REPORTÁŽ, PŘEKRÁSNÉ FOTKY!!!Díky moc Vando.Škoda, že nepřistanu,ale těm co přistanou a uvidí, přeji ty nejkrásnější a hluboké prožitky

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%