FOTO: autorka
Posázavská stezka
27. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Mi Lac
2.2.2017 10:43
Tohle je věc na kterou si sám netroufnu kvůli nevidění
A tolik bych se na to těšil.
Od svých 15 do 30 a devadesátého roku jsem jezdil mezi Vysočinou a Prahou každej tejden.
Nezapomenutelnou pro mně byla Sázava z Havl. Brodu do Světlé.
To ještě fungovaly zbytky zraku.
Abych z toho něco mněl tak s nějakou pořádnou partou lidiček a udělat to na nějaký ten den.
A začít to třeba Ve Světlé kam je dobrá doprava Někam dojít ve spacáku pospat a druhý den zas někam dál.
A takhle by to mohlo jít třeba po dvou dnech.
A sázavu zdolat od Vltavy až ke Žďárskejm pramenům po etapách.
Hana Rypáčková
28.9.2016 08:41
Potěšila mě tvá vycházka. V Pikovicích jsme měli chatu a trávila jsem tam dětství a dospívání. Mám to tam moc ráda.
Hana Rypáčková
28.9.2016 08:41
Potěšila mě tvá vycházka. V Pikovicích jsme měli chatu a trávila jsem tam dětství a dospívání. Mám to tam moc ráda.
Eva Balúchová
27.9.2016 19:56
Já neznám Sázavu vůbec.Měla bych to ještě napravit,ale jsem na tom podobně jako vy.Kamarádky mají problémy s chůzí a nebo si našly přítele.A sama bych se neodvážila.Tak až zase půjdete,dejte vědět.A fakt je vám 31 jak máte uvedeno v profilu?
Naděžda Špásová
27.9.2016 16:07
Vlasto, podobné pocity jsem měla o letošních velikonocích, kdy jsme s kamarády putovali z Čtyřkol přes Hvězdonice po druhé straně Sázavy zase zpátky. Bylo to moc hezké, mám o tom na profilu i článek. Škoda, že je to od nás tak daleko. Jo a fotečky by nebyly? Jinak ale moc pěkné. *****
Věra Lišková
27.9.2016 15:18
Také podnikám podobné jednodenní výlety, kamarád ani kamarádka se mnou ze zdravotních důvodů nemohou, takže sama. Dávám *
Jana Šenbergerová
27.9.2016 13:58
Do Posázaví jsem se dostala aspoň na chvilku s i60, takže mám aspoň jakous-takous představu. I mě by potěšilo více fotek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA