FOTO: autorka
Lžícový koláč
30. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Boháček
31.8.2016 07:42
I když špalda je zdravější tak u pečení používám klasické mouky a ten Váš prdpeč.
Jitka Valachovičová
30.8.2016 19:50
Milé kuchařinky, děkuji všem za komentáře, jedlé sody se bát nemusíte = naopak je zdravější než prdapeč, to si můžete vyguglit. Dříve jsem prdapeč taky používala---a špaldovou mouku lze nahradit polohrubou. Špalda je zdravější, má více vlákniny, pravda, je dražší. Borůvky jsem měla od Krakonoše a zítra půjdu do trhu zase, budou mít i brusinky za 50,-kč litr - chci udělat pár skledniček na zimu ke svíčkové, a borůvky měli za 70,- a prý ještě budou, dokud nezačne mrznout.* Tak přeji všem dobrou chuť!
Jitka Chodorová
30.8.2016 19:43
Díky paní Jitko, určitě vyzkouším, tu sodu bych asi taky nahradila prdopečem, ale jinak bych nic neměnila. Dobrou chuť všem.
Alena Várošová
30.8.2016 17:42
Díky Jitko,myslím že se to dá nahradit i jinými ingrediencemi,jak špaldova mouka,dala bych hladkou.Nepoužívám sodu,ale dala bych prášek do pečiva. Já bych si poradila hned.Taky dobrou chuť všem a abych nezapomněla díky za překrásné foto dne na talířku.To se dá jíst očima.
Naděžda Špásová
30.8.2016 17:21
Určitě je to moc dobré. Asi nevyzkouším, některé ingredience nepoužívám. Ale ostatním, dobrou chuť. *****
Zuzana Pivcová
30.8.2016 14:33
Recept je lákavý a lžíce zajímavá, zdá se mi větší než ty nynější, takže bude těch dobrot trochu víc. :-)
Lenka Hudečková
30.8.2016 14:04
Jituš, recept mne zaujal, ale dneska mám v plánu péci cuketovou buchtu :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA