Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Valachovičová
3.9.2016 11:52
Musela to být moc hezká akce!*****
Dagmar Bartušková
31.8.2016 11:28
Tak to muselo být nádherné!
Dana Kolářová
31.8.2016 10:37
Pěkné.
Jarmila Komberec Jakubcová
31.8.2016 10:10
Festival musí být krásný, bohužel nikdy jsem se ho nezúčastnila. Snad to ještě v tomto životě stihnu. Na letošní Chodské pouti v Domažlicích jsem si také dudy poslechla.
Jaroslava Handlová
31.8.2016 09:29
Líbí se mi udržování tradic. Podle toho, co jsi Hanko tak pěkně zdokumentovala, tak se to ve Strakonicích daří nejen udržovat, ale i rozšiřovat. Výborné!
VANDA Blaškovič
31.8.2016 07:38
Střípky jsou krásné. Hanko,odbočuji, četal jsi, že jeden dudák v cizině zemřel na plísně, které se mu usadily v dudách a vdechoval je dlouhodobě do plic? Dudy se mají prý i pravidelně čistit.
Eva Mužíková
30.8.2016 22:07
Hani jsem na tom jako Ivanka K., také miluji podobné akce. Škoda, že je to k vám tak daleko. Dík za přiblížení.
ivana kosťunová
30.8.2016 19:12
Já tyhle akce miluju ! Jarmarky, poutě, festivaly... kdyby to k vám nebylo tak daleko, s chutí bych se zúčastnila. Na dudáckém festivalu jsem ještě nebyla. Barvy už jsem chválila na foto dne, video taky prima Začínáte mít svůj osobitý styl.
Alena Várošová
30.8.2016 17:39
Národní kroje a lidové tradice by se měly stále zachovávat pro další a další pokolení.Moc hezky jsi to Hanko natočila, krásné kroje.To jsem se pokochala.díky
Vladka Steinová
30.8.2016 15:40
Toto by se mi moc líbilo, takové akce mohu !Díky za skvělou reportáž!
Načíst starší příspěvky