Dietní seznámení za milion… Ale čeho?
Ilustrační foto: pixabay.com

Dietní seznámení za milion… Ale čeho?

27. 8. 2016
Můj příběh vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Romane, važte si Helenky a oba baštěte, co vám chutná! A komu by se přihodil obdobný příběh, dejte radu: Ať té dotyčné sdělí nejlepší českou dietu = pečený bůček s kůrčičkou = třeba odejde a on bude mít klid!
Jana Šenbergerová
Také jsem zastáncem toho, že se má každý "zruinovat" tím, co mu nejvíc chutná. S takovými si nakonec nejlíp popovídáte o jejich nemocech. Moc rádi se jimi chlubí. A že jich mají! Článek se mi moc líbí. Čtivý!
Jiří Libánský
Nevím Zuzano, jestli je to úplně tak jak píšeš. U mne se setkáváš s pochopením tvých "doporučení", ale nějaký zarytý knedlovepřozelák mastnobuřtý, nevím nevím...... :-) :-)
Naděžda Špásová
Romane, jako vždy zábavné a konec, jako vždy, nejlepší. Víš kolik lidí dneska takhle blbne se zdravou stravou? Hodně. Ale je to každého věc. *****
Lenka Hudečková
Romčo, živě si to dovedu představit a říkám si, že zaplať bůh, že sis našel Helenku... :-)
Zuzana Pivcová
Ale ano, Jituš, my originál Romana známe ze srazu v Doksech, ten už "lovit" nemusí. Helenka V. se zde vypodobněné extrémní Zuzce rozhodně nepodobá. :-)))
Jitka Valachovičová
Tedy pane Romane, to jsem se takhle po ránu pěkně pobavila - moc hezky a vtipně napsáno. Divím se, že jste ještě nikoho neulovil? = humor je Vám vlastní a to se cení. Díky = mám dobrý start do neděle, jdu péci borůvkový koláč, než bude hic.♥
Zuzana Pivcová
Romane, jsem taky "Zuzka" a stravuji se trochu netradičně, ale takhle bych neblbla a už vůbec bych se nesnažila krmit tím pany tvorstva, pokud by sami vyloženě nechtěli. Nemíním být otrokem zdravé stravy a nějakého moderního měřítka fyzické krásy. Touto cestou rozhodně ne! Díky za otevřené a upřímné vyprávění.
Zdenka Jírová
Moc jsem se pobavila, napsal jste to vtipně. Nemám dobré zkušenosti se seznamováním po netu, už jsem to vzdala. Skypovala jsem si s jedním pánem , moc jsme si rozuměli, i když jsme se osobně nesetkali. Bohužel, pán před dvěma roky zemřel a nikoho ke skapování jsem už nenašla.
Jarmila Komberec Jakubcová
Velmi hezky napsané a opravdu jsem se pobavila. Pište dál - fakt super za 5 hv.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%