FOTO: autor
Na Mužskýho už nikdy nepolezu!
23. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Drahomíra Stínilová
24.8.2016 14:04
Po elektrokole stůňu už delší dobu, ale stavení spoření a moje nervy jsem bohužel vrazila do přestavby spodní části domu. Moc vtipná reportáž a je jasný, že v dnešní době ani stavební spoření důchodcům nepokryje se vším všudy všechno.
Blanka Hlobilová
24.8.2016 11:39
V červnu jsem byla s tchyní mé dcera a její sestrou na 5 dní v Třeboni na kolech. Tam jsme jely autem. Ubytované jsme byly v pensionu se snídaní. Perfektní. Projely jsme krajinu široko daleko kolem Třeboně, kolem rybníků. Každý den tak 40 kilometrů. Moc jsme si to užily a ani to nebylo drahé. Příští rok zopakujeme.
Helenka Vambleki
24.8.2016 10:44
Pěkně jsem si početla a jdu bez kola vlézt na mužskýho, Mužský je pro mne trochu z ruky!
Karel Boháček
24.8.2016 07:46
Jo turismus leze do peněz. Vlaky drahé, vybavení drahé, stravování a nocležné drahé, vstupné drahé, jen ta příroda je stejná, ale za chvíli taky nebude - bude se muset chodit jen po cestách a řada míst bude zapovězená. Jak já závidím výletům typu Mácha v těch dobách...
Libor Farský
24.8.2016 05:43
Výborně. KOVÁŘSTVÍ Jan Kovář je pořád lepší než "Cestovní kancelář ZABLOUDL", která je (nejen) v Č. Budějovicích. Oceňuj Váš humor, jen bych Vám radil příště zvážit ta dvě piva, přece jen by policisté mohli být při náhodné silniční kontrole na alkohol přísnější než na normální cyklisty, nevím.
Květoslava HOUDKOVÁ
24.8.2016 05:24
Článek oplývá pravdivostí. Nejen výletníci na kolech, ale i další "obyčejní výletníci" těžko hledají, kde se najíst za rozumnou cenu. Na "Mužskýho" a další kopce nedojedu, ale pro trochu rychlejší přepravu po městě a rovinách okolí jsem si před 2 r. koupila jízdní kolo - trojkolku, téměř novou, z duralu = lehoučkou. Stavebko nebylo potřeba - rozumná cena, splátky á 1000,-/měs. - zvládla jsem i z nízkého důchodu. Elektropohon lze doplnit, ale zatím nechci: Tím, že šlapu mne (zřejmě zoufalstvím = bez lékaře) opustila artróza z kolene. Za ty 2r. jsem však už 3x píchla - od vnuka ( vždy opravil) mám už ale zákaz "jezdit přes ježky!"
Jana Šenbergerová
23.8.2016 19:18
Moc hezké, i když do jisté míry i docela smutné čtení. :-) Cyklistickou parádu také odmítáme, stavebko máme, ale obávám se, že ho zhltne něco úplně jiného a dát si k snědku něco na výletě je stále noblesnější a patřičně dražší a dražší. Tam, kde byly restaurace jako stvořené pro turisty a cyklisty, zvou k návštěvě honosné hotely, kde si rozhodně nedáte nic pod stovku, pitím počínaje. Krásně se to četlo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA