Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Milena Mejsnarová
29.8.2016 20:22
Pěkná, zvučná a melodická. A foto nádherné. Díky.
Květoslava HOUDKOVÁ
29.8.2016 07:58
Na orchidejích je už vyzkoušeno: zalévat vodou s modrým inkoustem nebo modrou skalicí - bílá se změní v modrou. Vyzkoušejte i u jiných květin, třeba se také zadaří.
Hana Rypáčková
28.8.2016 22:36
Jo, přivezla jsem si cibulky z Anglie taky, ale časem na zahrádce se všechny staly bílými. Stále je mám, ale bílé....Modré byly tak krásné...
Oldřich Čepelka
28.8.2016 22:21
* Mně se tam na konci líbí ten smutný smajlík, takový sebeironický povzdech... * Fotka je ze severního Walesu, kde jsem byl na jaře a jsou to trsy modrých zvonečků, jméno neznám. * Zuzaně: ještě přitvrdím, ke zveřejnění je sonet se slovní hrou...
Hana Rypáčková
28.8.2016 22:18
Vnější přímka, tečna, sečna-zřejmě značně netečná slečna...Proto ten smajlík !
Zuzana Pivcová
28.8.2016 19:01
Báseň mi připomíná někdejší tvorbu Šlitra a Suchého se skvělými hrátkami s češtinou (vybavilo se mi třeba: chybí mi ta jistota, zda je to ta nebo ta, a kdo je ta, která právě je tu). Líbí se mi.
Jana Šenbergerová
28.8.2016 17:32
Já bych za sebe dala na konec smajlíka, ale to asi jen proto, že ten pocit nekonečna ještě pořád zažívám. Moc by mě zajímalo, o jaké kytičky jde. Miluji modré květiny. Na té fotce jsou neskutečné.
VANDA Blaškovič
28.8.2016 17:01
Pane Oldřichu, tak nááádhernou fotku jsem dlouho neviděla !! Dejte ji, prosím, na foto dne. Uvidíte ten ohlas...i když by ohlas mohl být vlastně i tady...básnička, taková říkanka, milá....))..ale to FOTO !!! Děkuji.
Elena Valeriánová
28.8.2016 16:28
Hezké.
Libor Farský
28.8.2016 13:59
Asi bych v tomto případě hledal spíše točnu.