FOTO: autorka
Prázdninová reportáž: Čertův mlýn
20. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
24.8.2016 19:02
Děkuji všem za milá slova. Alenko T., naskládané kameny na vrcholu už byly před naším příchodem. Elenko, býka jsem vyfotila, staříka jsme se ptali na cestu, ale byl pod stromem a nedal se vyfotit.
Zuzana Pivcová
21.8.2016 19:35
V Beskydech jsem nikdy nebyla, což je trochu ostuda, ale takový výšlap bych si nechala líbit a snad bych ho i zvládla. Fotky jsou krásné, díky, Aničko.
Drahomíra Stínilová
20.8.2016 23:41
Beskydy- moje srdeční záležitost. Teď po nich stůňu, protože jsme tam nebyli už druhým rokem. Jsem ráda, že mám v paměti a ve foťáku ještě staré Pustevny. Hodně jsme tam prochodili. Ale přiznávám, že na Čertův mlýn jsme ještě nevylezli. Tak příště. Moc pěkná reportáž i fotky.
Alena Tollarová
20.8.2016 19:45
Tou lanovkou jsem jela někdy v 16 letech na školním výletě a tenkrát jsem si říkala, že se tam musím ještě někdy vrátit. Zatím se mi to nepodařilo naživo, jen s Tebou, Aničko. A vlastně i s Vláďou. Nejvíce se mi líbí fotka Na vrcholu ... kdo si hraje, nezlobí. Nebo už to tam bylo? Prima.
Elena Valeriánová
20.8.2016 12:50
Aničko, krásná reportaz, super fotečky s popiskami. Jen jsem čekala stařečka i s býkem.
Alena Vávrová
20.8.2016 11:37
Jejda, to se mi to s vámi všemi krásně výletuje! Beskyde, Beskyde, kdo po tobě ide? Čípovi Á + Vé! :-)
Naděžda Špásová
20.8.2016 10:22
Hezká pozvánka, Pustevny bych chtěla vidět, ale je to od nás daleko. Fotky jsou moc pěkné. *****
Jiří Hudeček
20.8.2016 10:20
Děkuji za přiblížení místa kam se asi nikdy nepodívám naživo. Hezké obrázky i povídání.
Jana Šenbergerová
20.8.2016 10:11
Aničko, krásné povídání i fotky. Tuto část Beskyd vůbec neznám, a to jsem dětství a mládí strávila v jejich blízkosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA