Ilustrační foto: pixabay.com
Jak mně vlastní žena a opovrhovaná televize NOVA zachránily život
23. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
František Komín
26.9.2016 20:53
Zdravím a také přeji, ať zdraví i nadále slouží. Šanci máte, když je vaše tělo schopné "silné imunitní reakce". Na to, že "máte nadlouho odbyto" bych se ovšem moc nespoléhal. Takovéto zdravotní příhody jsou někdy signálem, že člověk má v životě přibrzdit a nehnat se za bůh ví čím. Za krok správným směrem bych v tomto případě považoval vaše rozhodnutí neodcházet od ženy.
Co mě ovšem zarazilo jsou vaše názory na seriál "Ordinace v růžové zahradě" . Já jsem se před časem zkoušel dívat a vydržel jsem to půl dílu, pak jsem to musel vypnout. Upoutávky na další díly mě v tom jen utvrdily. Kdysi bývalo zvykem, že při natáčení seriálu z odborného prostředí (nemocnice, kuchyně apod.) se všechno konzultovalo s odborníkem v příslušném oboru, aby to působilo věrohodně. Dneska se po vzoru američanů na podobné detaily kašle a výsledek tomu odpovídá.
Danuše Onderková
26.8.2016 20:01
Ač jsem nevěřící, tvrdím, že jestli mám předurčeno, že se mi má něco stát, tak se mi to stane a nepomůže mi se tomu vyhnout. Vy jste to ale překonal hned tři krát a tak jste dal té zubaté jasně najevo, že na vás nemá. Přeji pevné zdraví a hodně štěstí.
Květoslava HOUDKOVÁ
24.8.2016 10:59
Zdařilá záchrana života je vždy záslužná a hodná pochvaly - i bez dlouhé litánie.
Zuzana Pivcová
24.8.2016 08:24
Věřím, že Vám i toto období hodně dalo, a ze srdce Vám všechny změny k lepšímu přeji.
Jana Šenbergerová
23.8.2016 14:44
Zdá se, že máte na dlouho odbyto. Tak ať zdraví slouží, nehody se vám vyhýbají a televize vás nepřipraví o příliš mnoho času.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA