FOTO: Z rozhledny Bolfánek
Prázdninová reportáž: Líbezné Chodsko
19. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
19.8.2016 18:44
Krásný kraj a hezky přiblížené, Soňo. My tam měli u Kdyně půjčenou chaloupku a prochodili to tam.Na Koráb jsme koukali ze zahrady. Moc milé vzpomínky to ve mně probudilo... Chodského psa si vyhlídni, k domečku se pasuje..
Miloslava Rýznarová
19.8.2016 18:41
Soňo, podle článku a fotek krásné místečko! Neznám... Tu stranu nemám prochozenou, škoda! U nás v Čechách je ale všude krásně, jen je třeba tu krásu vnímat, což někdo neumí!
Helena Votíková
19.8.2016 17:52
Soňo, hezké povídání i fotky. Vrátila jsi mě do minulého století :-), měli jsme v blízkých Balkovech kupovat chaloupku. Byla památkově chráněná a pan domácí nakonec upřednostnil někoho, kdo bydlel blíže. Měl strach, že se o chaloupku nebudeme dobře starat.
Lenka Hudečková
19.8.2016 15:33
Soni, tahle místa nám ještě chybí ke splnění. V Domažlicích jsme již byli, ale Chudenice a Bolfánek známe jen z vyprávění a fotek našeho Infocentra...sami jsme tam ještě nebyli...díky za reportáž i krásné fotky :-)
Alena Vávrová
19.8.2016 15:21
"Žádnyj neví, co sou Domažlice...", ani já to bohužel nevím. Ale díky tobě jsem alespoň nahlédla do kraje.
Alena Tollarová
19.8.2016 12:53
Soňo, připomněla jsi mi svou hezkou reportáží dovolenou před 3 roky, kdy jsme měli ubytování přímo v Chodské Lhotě. Mám na ni a její okolí hezké vzpomínky. Právě tam vznikl základ mojí sbírky tabulí. A ten bazén v Kdyni, paráda.
Elena Valeriánová
19.8.2016 11:55
Soni, to jsou krasavci chundelatí! Ráda jsem si přečetla další skvělou reportáž, měla jen radost i u popisek při fotkách. Hned jsem věděla, kde jsem.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.8.2016 10:51
Soničko moc pěkná reportáž z našeho Chodska. Já ho mám moc ráda a naposledy jsem byla na Chodských slavnostech ale to jen protože jsem mlsná - takové koláče nepečou nikde na světě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA