Ilustrační foto: pixabay.com
Děkuji. Obyčejné slovo, které hodně znamená.
20. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
26.8.2016 10:59
Helenko, můžete mluvit o štěstí v neštěstí. V tak smutné chvíli je člověk vděčný za každou pomoc. Tak, ať slova díků letí do světa. Dovolím si dodatek k fotce divočáka: pěkně se Vám podařilo srazit ho k věčnému spánku rovnou do kytek (to je jen pokus o vtip, nikoli zlehčování havárie, nebo slov díků- snad mne nebude někdo za tento postřeh kamenovat?).
Anna Čípová
24.8.2016 19:07
Tak to bych nechtěla zažít. To je dobře, že jste to zvládli bez újmy na zdraví.
Lidmila Nejedlá
22.8.2016 22:46
Helenko, to je pech! Lituji Vás, ale i toho zbrklého kance. Dostal se alespoň na pekáč? Je dobře, že jste neutrpěli zranění.
Květoslava HOUDKOVÁ
22.8.2016 05:14
DĚKUJI je opravdu jen obyčejné slovo - u Vás, Votíkovi, dobře zakotvené již zřejmě od dětství. Některé současné děti však poděkování neznají, nenapadne je toto kouzelné slůvko vyslovit - proto jsem dnes téma dala jako Otázku dne.
Zuzana Pivcová
21.8.2016 19:30
To jsem si oddychla, že to dobře dopadlo. V pondělí (běhen dovolené) jsem se vracela z Českých Budějovic k nám do Týna. Najednou, že autobus musí dělat objíždku, protože je na silnici u Hluboké vážná havárie. Pak jsem to četla v novinách. Bohužel i smrtelné zranění z cizího zavinění. Jsem ráda, že se vám dostalo pomoci od dobrých lidí.
Květoslava HOUDKOVÁ
21.8.2016 14:42
Včera, když jsem byla u Vltavy na vystoupení zpěváků Hudeb.divadla v Karlíně, paní, co seděla proti mně, zazvonil mobil, tak tedy poodešla. Dost dlouho trvalo, než se vrátila, uplakaná: Kdosi jí sděloval, že sport.trenér jejích dětí měl nehodu na dálnici s kamionem - pokud jsem pochopila, tak nepřežil, ve voze byly i další osoby (večer to - myslím - bylo v TV). Je strašné, jak rychle se změní pohoda v tragedii. Helenko-divočák je jen hloupé zvíře, ale řidiči by měli dodržovat vše, tak jak mají - jen zřejmě na to nemají hlavu! V neštěstí je i "kapička" štěstí - když to odnesou plechy.
Oldřich Čepelka
21.8.2016 12:26
Děkujeme, že jste se o tenhle přiběh rozdělila s námi ostatními. Taky to potřebujeme slyšet a číst.
Lenka Hudečková
21.8.2016 12:25
Helenko, i když jsem už o Vaší nehodě věděla, stejně mně při čtení článku běhá mráz po těle...Ještě, že jste vyvázli zdraví aspoň vy, když už to odneslo auto...A kamioňáky chválím za pomoc...paráda.... Tak hodně zdaru v další jízdě k nám na Západ :-)
Jiří Hudeček
21.8.2016 11:56
Helenko, vím o čem píšeš. Před pár lety po noční jsem jel domů a vběhl mi tam pořádný srnec. V ten moment mi naskočila rada- nesnažit se uhnout, jinak je to ještě horší. Také jsem měl "jen" rozbitého Ferdu. Dobře to dopadlo a kamioňáci jsou také jenom lidi.
Naděžda Špásová
21.8.2016 10:57
Helo, muselo to být hrozné. Zaplaťpánbůh, že to skončilo jen rozbitými plechy a že jsou ještě stále mezi námi hodní lidé. Není to tak dlouho, co se to stalo příteli mé sestry, když jel z noční. Taky to odneslo jen auto.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA