FOTO: autorka
Fotoreportáž: Pozvánka na nebe
17. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
21.8.2016 20:14
Ano, mohu potvrdit, že i v Týně nad Vltavou, odkud jsem se vrátila, bývá nádherná obloha, mraky, západy slunce, červánky. Mně se je ale vyfotit moc nepodařilo.
Naděžda Špásová
18.8.2016 13:14
Děkuju za slova chvály. Těší mně, když moje fotky udělají někomu radost. Moc si toho vážím.
Milena Mejsnarová
18.8.2016 09:59
Nádhera... Kdysi jsem četla, že štěstí je vědět, že nebe je na svém místě a má stále modrou barvu.Moc pěkné snímky.Díky za ně.
Zdenka Jírová
17.8.2016 23:16
Mraky jsem ráda pozorovala už jako dítě, kam plují, jak jsou nízké nebo vysoké. Také je ráda fotím. Ty Vaše jsou moc pěkné.
Hana Rypáčková
17.8.2016 21:16
Nebe nad hlavou - to je moje. A taky Blatná a Hajany. Tam jezdil můj dědeček mašinfíra s rodinou na letní byt . Podobně jako ve filmu Rodinné trampoty oficiála Třísky..A ten kraj je plný rybníků, kde se nebe tak krásně odráží..
Alena Vávrová
17.8.2016 21:15
Taky jsem ulítlá na mracích a různých atmosférických jevech, takže líbí. Navíc vidím místečka i známá.
Alena Tollarová
17.8.2016 20:47
Naďo, kvůli mrakům dokážu na jedno místo chodit tak dlouho, až se mi jejich uskupení jakž takž líbí. A "vypůjčím" si od Tebe Záhrobí, jo. To fakt nemám ... díky
Soňa Prachfeldová
17.8.2016 20:06
Naděnko, také moc ráda fotím oblaka, je to napínavé, jak se ty mraky po nebi honí a seskupují. Názvy obcí jsou také podivuhodné. Díky za pozvánku, bylo to pěkné :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA