FOTO: autorka
Fotoreportáž: Čápi 2016
16. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
30.8.2016 20:37
Jano, máte naprostou pravdu i u čápů jsem pozorovala rozdílnost v chování. Myslím si, že ten asi "nejstarší" z trojice sourozenců byl nejodvážnější a nejaktivnější. Taky jsem pozorovala občas mezi dvěma z nich jako by sourozenecké půtky. A ten třetí byl vždy tak nějak stranou. Taky byl často sám na hnízdě i když už dobře všichni létali. Ale jestli se vždy jednalo o ty samé jedince, těžko říct. Ono je nejde úplně stoprocentně rozlišit a hnízdo je přece jen vysoko. I když si myslím, že jsem je měla "v oku" docela dost.
Jitka Havlová
22.8.2016 18:21
Elenko díky za překrásnou reportáž. Naši borovanští čápi letos také úspěšně vyvedli dvě mláďata a když jedu odpoledne z práce, krásně se všichni čtyři vyjímají na udržovaném trávníku fotbalového hřiště.
Zuzana Pivcová
21.8.2016 20:18
Nádhera! Předevčírem jsem viděla čapí rodinku na Hluboké, ale už si ani netroufám je vyfotit, protože to moc neumím. Narozdíl od Tebe!!
Dagmar Bartušková
19.8.2016 12:14
Eleno, ty "ornitoložko" přes čápy, to se Ti fakt moc povedlo, takhle perfektně je zachytit.
Alena Várošová
18.8.2016 14:47
Hledám slova,skvělé,nádherné,fascinující Eleno.Povedlo se překrásné fotky.
Jaroslava Handlová
17.8.2016 10:58
Oceňuji zejména to zachycení různých situací v pohybu i trpělivost při focení. Moc zajímavá fotoreportáž, včetně vtipných popisů fotografií.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA