FOTO: autorka
Fotoreportáž: Čápi 2016
16. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
16.8.2016 23:35
To se Vám opravdu povedlo, takto zdokumentovat čapí rodinku. Čápi se mi vždy lí´bili, na chalupě jsem jedno hnízdo také každý rok sledovala. Bohužel, nevím, co se stalo, ale teď při návštěvě, bylo opuštěné. Ty fotky byly kouzelné včetně popisek. Tak zase budeme čekat, až se vrátí.
Libor Farský
16.8.2016 21:33
Elenko, to je ňamka - REPORTÁŽ ROKU. Jen pořád nemohu zjistit proč čáp tak rád postává jen na jedné noze ...
Alena Tollarová
16.8.2016 20:19
Eleno, moc pěkně jsi zdokumentovala čapí rodinku. Fakt mě štve, že ani jedno z těch 1300 hnízd nemám někde v dosahu, abych mohla sem tam nakouknout do čapí ubikace.
Alena Vávrová
16.8.2016 20:12
Tak to je fantasticky zachycený roční životaběh jedné čapí rodinky. Ať se Ti stále vracejí a máš co fotit!!
Lenka Hudečková
16.8.2016 16:23
Elenko, krásně napsaná a doložená fotodokumentace...paráda.....
Mohu téměř tvrdit totéž, jen naši mrňousové měli letos zpoždění a ještě nelétají. Zatím je stále vidím stát na hnízdě...ale je docela možné, že to již zkoušejí...nesleduji je 24 hodin denně. Jsou krásně velcí..., rodiče vidět moc není. Podle kamarádky, která na ně vidí z okna a z výšky (proti nám), prý je rodiče krmí ráno kolem šesté a v noci před setměním... Moc díky za Tvou FR :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA