Výlet na zámeček Větruši v Ústí nad Labem
FOTO: archiv autorky

Výlet na zámeček Větruši v Ústí nad Labem

16. 8. 2016
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Tady jsem nikdy nebyla, ale procházku s tímhle vyprávěním jsem si udělala ráda.
Soňa Prachfeldová
Na Větruši jsme byli několikrát, je nádherný výhled. Ústí moc nemusím, ale je tam spousta hezkých míst . Mílo jste velmi vnímavá turistka se spoustou zážitků !
Zdenka Jírová
Na Větruši jsem před pár lety byla, jeli jsme "ozkoušet" lanovku. Já si pamatuji ještě Větruši před opravou, chodila jsem v Ústí na průmyslovku, chodili jsme sem běhat. Teď je samozřejmě mnohem hezčí.
Naděžda Špásová
Mílo, nemáte se za co omlouvat. To se prostě stává. Hlavní je, že jste si to s dcerou užily. To je to podstatné.
Hana Rypáčková
Minulý týden tam byl syn a básnil o tom. A taky o krásném přírodním koupání...Hezké.
Alena Vávrová
Tak tam bych také moc ráda. Mám v Ústí kamarádku, tak snad mne tam jednou vezme a pěkně až k vodopádu a taky na Střekov. Škoda těch fotek!
Hana Práglová
Do Ústí jsme dlouhá léta jezdívali!!! Dnes už nemáme ke komu!! Občas jen k Teplicím Odtamtud maximálně na Doubravku!!! Díky za příspěvek!!!
Jana Šenbergerová
Větruši jsem viděla před lety jen z nádraží. Díky za výlet.
Miloslava Rýznarová
Milá Naděždo! Mrzí mě, že jsem byla špatně informována paní z kozí farny co se týká výhledů po cestě k Vanovskému vodopádu a co se týká fotek, dala jsem jich tam 30, ale opět se mně nezobrazily a to už jsem si myslela, že jsem pochopila, jak se ke článku dávají....takže zase špatně! Tak se zase omlouvám!!!!Snad se to naučím?
Naděžda Špásová
Miloslavo, jsem z Ústí, takže jsme s rodinou na jaře absolvovali stejnou trasu vč. vodopádů a popraviště. A kde jsou fotky? Z Větruše je krásný pohled a po cestě do Vaňova taky, i když vám bylo řečeno, že ne. Mám spoustu fotek jako důkaz. Jinak jste to ale napsala pěkně a souhlasím s vámi, že je to tam nahoře pro výlety jak stvořené. *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%