FOTO: autorka
Prázdninová reportáž: Plnění Mého plánu
15. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
5.9.2016 23:29
Milá Ali,čtu až teď a jsem velmi potěšena plněním Tvých plánů a samozřejmě reportáží.Vrchlabský zámek,stejně jako mechem obrostlá Maří Magdaléna a Ty v Kuksu jsou třešničky na Tvém prázdninovém dortu.Měj se hezky.mm
Zuzana Pivcová
21.8.2016 20:21
Kéž by člověk uměl vždycky nabrat správný směr, hlavně na různých životních křižovatkách. Ale ona vlastně nevadí ani ta trocha bloudění. :-) Hezká reportáž a Tvé osobité fotky. A ty názvy obcí, to je dílo!!
Alena Tollarová
21.8.2016 18:32
Děkuji vám všem za pěkná slova. Snad jen k posledním příspěvkům - vedle stávající sjezdovky na Černé hoře je vykácený kus lesa a je tam další sjezdovka. Krásný les za Vesnou, kde jsem sbírala houby, jsem nepoznala. Kácí se tam stromy a je prakticky neprostupný. Krakonoš a okna "mého pokoje" jsou na svém místě. Ájo, jestli máš nějaký vztah k jánkám, podívej se u mě na Moje poprvé v lázních - to je výhradně o jánkách. Kdo chcete vidět Kuks, jeďte a spojte to třeba se Zoo Dvůr Králové, kde je od loňska i lví safari.
Dagmar Bartušková
19.8.2016 09:15
Álo, skvělá reportáž včetně fotografií. Za připomenutí "Jánek" neboli Janských Lázní, ve kterých jsem byla před třemi léty děkuji. Celý ten odstavec od Černohorského expresu - až po rašeliniště jsem opět intenzívně prožívala, i když jinou formou. Bylo tam nádherně! Díky!
Drahomíra Stínilová
19.8.2016 02:14
Hezká krkonošská reportáž. Právě jsem se vrátila z Benecka a ráda si ji přečetla. Černou horu znám zimní i letní. V poslední době je tam krásně v létě, v zimě nespočet bezohledných lyžařů. Jinak se už dlouho chystáme na Kuks, ale času je málo.
Jaroslava Handlová
17.8.2016 11:12
Je skvělé, že se Ti daří jet podle plánu. Krásné fotky dokumentují nespočet zajímavých míst, pěkná reportáž.
Zdenka Jírová
16.8.2016 23:48
Výlet na Žalý a k "Labíčku" jsem před pár lety absolvovala také., když jsem byla na návštěvě ve Vrchlabí. Byl to hezký výlet.
Eva Balúchová
16.8.2016 22:09
Jako vždy,kvalitní článek,kvalitní fotky.Při cestě lanovkou na Černou horu jsem si na tebe taky vzpoměla.Sněžku,Žaly a Kuks jsem loni taky navštívila,tak jsem si u fotek zavzpomínala.Věřím,že ještě do konce prázdnin toho stihnete hodně,tak doufám,že budeš v reportáži pokračovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA