Ilustrační foto: pixabay.com
Život se s nikým nemazlí, a když to na chlapa přijde, jsou dole chutě...
11. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
12.8.2016 19:43
Ó když jsem četla o tolikeré tužbě, měla jsem obavy, jak tato otevřenost vygraduje. Jo dvojsmyslnost až do konce
Hana Rypáčková
12.8.2016 17:03
A já mám jinou zkušenost. Kuře z Kauflandu druhý den hrálo všemi barvami a byla z toho reklamace.
Jarmila Komberec Jakubcová
12.8.2016 16:58
Povídky podobného typu nejsou můj šálek kávy, objevují se v různých podobách a vždy jejich vypovídající hodnota je nulová - dávám 1 hvězdičku
Jana Šenbergerová
12.8.2016 11:53
:-)) Dnes nemám chuť na nic, natož na kuřátko, ale pobavilo mě to. :-)
Karel Boháček
12.8.2016 06:17
...odvaha uveřejnit, ale tohle jsem už několikrát četl v různých úpravách.
Olga Štolbová
11.8.2016 23:08
Romčo, dobře jsi udělal, tyhle nejlidštější chutě se nesmí odbývat. Ještě, že ti ty dámy poradily a pomohly. *****
Věra Lišková
11.8.2016 22:45
Tentokrát jste se vydal na tenký led, ale překonal jej s vtipem . Vaše příspěvky mají vždy originální nápad a švih.
Jana Slavíková
11.8.2016 21:11
Po čtvrtém odstavci jsem chtěla přestat číst. Lituji, že jsem to neudělala, teď mám taky chutě ...... :-)
Zuzana Pivcová
11.8.2016 19:31
Tušila jsem za tím nějakou kulišárnu a nemýlila jsem se. Chlapský humor, umíš!
Hana Šimková
11.8.2016 19:14
Tak to je hezky silná poezie.Je to velice mistrně vygradované. Výsledek je ten, že jsem taky dostala chuť, ale tady takový dům s červeným nápisem nenajdu a tak asi zažiju peklo. No tak dík !!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA