Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
11.8.2016 19:49
Zdravím,Marie milá.mm
Alena Tollarová
10.8.2016 16:51
To musí být pěkná piplačka ušít takový kroj, ale výsledek stojí určitě za to. Hezké, Maruško, ráda jsem si fotky prohlédla.
Marie Novotná
10.8.2016 07:40
Jsem moc ráda,že se panenky líbí.V Humpolci ještě nejaky čas pobydou.Růženko,moc se těším na Tvoje krojované panenky.
Růžena Antlová
10.8.2016 07:12
Panenky moje velká záliba pár krojovaných ve své sbírce taky mám . Moje sbírka panenek dosáhla na bod 230 kusů obklopují celý jeden pokoj - Vysvobodila jsem je ze zajetí krabic a tak jsou spokojené kdysi jsem vám svou sbírku představila a tak uvažuju že moji rozrostlou sbírku znovu nafotím a dám do placu
Zdenka Jírová
10.8.2016 00:13
Oblékat panenky je velmi roztomilá práce. Když byly moje dcery malé, každé jsem připravila dětský kufříček plný oblečků na panenku, která k tomu patřila. Nebyly to kroje, ale módní oblečení vč. pletených svetříků. které jsem sama vyrobila. Hrály si s tím dlouho.
Jarmila Komberec Jakubcová
9.8.2016 20:43
Krásné panenky - moje kamarádky se také podívaly a moc chválí. Dík
Zuzana Pivcová
9.8.2016 13:56
To by se určitě líbilo Růžence Antlové, ale ta je nejspíš bude znát. Vltavotýnští Baráčníci, u nichž jsem byla předloni v létě na návštěvě, mají ve svých sbírkách také spoustu jihočeských krojů. Ale na figurínách, ne na panenkách.
Marie Seitlová
9.8.2016 13:34
Ahoj Maruško, pěkná upoutávka na panenky. Hned jsem ji využila a zavolala kamarádce, aby koukla. Je také velkou sběratelkou panenek a dělá i výstavy.
Květoslava HOUDKOVÁ
9.8.2016 12:32
Obě sběratelky krásných panenek by měl znát i prezident Zeman? - v Novém Veselí má přeci chalupu a tráví zde dovolenou. Třeba by mu pohled na panenky byl příjemnou změnou namísto koukání do politických apod. "papírů".
Karel Boháček
9.8.2016 11:41
Kroje velmi obdivuji, škoda, že poslední dobou než na děvčatech je vidíme více na panenkách. Jinak panenky moc nemusím/ ne že jsem kluk - hrával jsem si prý taky/, ale ve větších skupinách panenek cítím jejich energii - zde tedy ale kladnou.
Načíst starší příspěvky