Brno je zlatá loď aneb Privátní pečovatelkou doma.
FOTO: autorka

Brno je zlatá loď aneb Privátní pečovatelkou doma.

9. 8. 2016
aktivní senioři Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Pravečková
Děkuji vám za pěkná a povzbuzující slova. Věřím, že mi bude dopřáno ještě dlouho být dobrou společnicí a pečovatelkou.
Soňa Prachfeldová
Dagmar jsi žena opravdu krásná tělesně i duševně a přeji Ti, ať Ti Tvoje vitalita vydrží dlouho, přinášíš velké dobrodiní těm, kteří to potřebují a je fajn, že jsi více doma a máš více času pro sebe. Fandím Ti, jako všem, kteří pomáhají starým a potřebným !
Anna Čípová
Máte můj obdiv. Pečovat o staré lidi není snadné, tuto práci každý nezvládne. A ráda jsem se vrátila alespoň na chvilku do Brna. Díky.
Hana Rypáčková
Já nejsem pečovatelka bez donucení okolnostmi...Bohužel. Skláním se hluboko...
Marie Magdalena Klosová
Skvělá a naplňující práce.Ať se TI daří mezi hodnými lidmi.Zdravím mm
Alena Tollarová
To jsem ráda, Dášo, že jsi mou výzvu přijala a pokračování Tvého příběhu pro nás napsala. Fandím Ti, protože já tedy nevím, jestli bych něco podobného zvládla. Tak nakonec se kruh uzavírá v Brně? Ale on asi uzavřený ještě nebude, co? Had zážitků se ještě bude kroutit tu a tam a já si počkám, až se zase stavíš na íčku s dalším pokračováním. A poslyš, co takhle Praha a parník Moravia, který volá hola hola ..
Jarmila Komberec Jakubcová
máte můj obrovský obdiv, já bych to nedala
Marie Novotná
Jste úžasná.
Eva Krausová
Paní Dagmar, skláním Vám poklonu. Musím říci, že podobná práce by bavila i mne. Ale bez rekvalifikace na soc.oblast ji dělat údajně nemohu a rekvalifikaci mi neumožní, jen když si prý seženu práci v této oblasti aspoň na rok, pak by mi umožnili rekvalifikaci...K čemuž nemám slov, protože člověk by rád dělal, co ho naplní, ale nemůže. Tak stát nastavuje podmínky lidem, kteří by chtěli pomoci stáří... Jste úžasná už jen tím, jak jste cestovala. A být Brno blížeji, hned bych za Vámi vyjela i za Brnem-nikdy jsem tam nebyla, ale je to moc z ruky pro mne...
Dagmar Pravečková
Promiňte, ale nedá mi to, abych nezveřejnila ještě jeden čerstvý odkaz z iDnes o Brně: http://brno.idnes.cz/brno-ve-vyberu-new-york-times-d2p-/brno-zpravy.aspx?c=A160107_214700_brno-zpravy_lva

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%