FOTO: autorka
Plnění bobříka na chalupě aneb Jak sehnat chalupu na poslední chvíli
3. 8. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
16.8.2016 20:47
Díky za slovíčka , Věrko.A ten tymián jsem dnes stříhala a voní mi z pokojíčku. A jak náramně voní. Dala bych ti ho moc ráda .
Věra Lišková
15.8.2016 10:06
Hanko celé odpoledne mne zněla v hlavě písnička o vůni divokého tymiánu, i když tu vůni neznám, je to tím, že se Ti povedl dokonalý videoklip.
Drahomíra Stínilová
4.8.2016 00:06
Nádhera. Podle fotek se mi zdá, že v chalupě byla pec s místem na ležení. Už dlouho jsme v těch místech nebyli tak možná příští rok a zrovna bych brala tuhle chalupu. Moc pěkné povídání i fotky super.
Zuzana Pivcová
3.8.2016 19:41
Bezvadné. Příroda, zážitky, vzpomínky, vše podáno s citlivým osobním přístupem. A vidím, že čápům se v jižních Čechách líbí. Kromě Hluboké už jsme je objevily i ve Vodňanech.
Elena Valeriánová
3.8.2016 19:12
Hani, líbezná je ta naše malá zem a z Tvého vyprávění i fotek je to znát. Krásná prezentace a dobře vybrána doprovodná píseň. S Tebou se ráda toulám krajem i kochám na zahradě.
Naděžda Špásová
3.8.2016 14:02
Hanko, teď jsem se v tom trochu ztratila. Před chvílí jsem si četla o zahradě a teď jsem v Žichovicích? Ne, že by se mi tam nelíbilo. Na Rabí jsme byli v r. 2009, byla jsem po těžké nemoci a byl to poslední výlet s našim prvním pejskem. Fotky moc pěkné. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA