Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Elena Valeriánová
1.8.2016 21:03
Hani, máme něco podobného - jen ta naše má letos méně kytek. A připadá mi, že jsme tam letos ještě nelenošili, zpracovává se skácený ořech a seče tráva. Taky máme malou chaloupku na rozdíl od Vás s pitnou vodou, kolem plotu nám vede obecní vodovod. Tak jsme ho napíchli (kecám, řádně platíme). Elektriku nechci, je to zbytečné. Ráda jsem byla v Tvé krásné zahradě na návštěvě.
Jitka Chodorová
1.8.2016 20:49
Hanko, potěšila jsi mě, pěkné video, krásná zahrada, díky, že jsi nám přiblžila váš letní den na zahradě. I pejsek je tam spokojený. Ráda jsem s vámi chvilku pobyla.
Jitka Mošovská
1.8.2016 20:44
Hanko, na chvíli jsem se stala skřítkem v Tvé zahradě.
Olga Štolbová
1.8.2016 20:10
Hanko, moc krásná zahrada a určitě vymazlená, věřím, že tě stojí spoustu potu. Musí se tam krásně odpočívat. *****
Jarmila Fialová
1.8.2016 20:02
Také jsem měla něco podobného bez vody i elektriky.Bohužel jsem na práci byla sama,zlodějů přibývalo,tak jsem si našla jinou zábavu. :) Hezké fotky
Alena Vávrová
1.8.2016 19:52
Vypadá to idylicky a jednoduše, ale je kolem toho i tak hodně práce a v jednoduchosti je přeci krása. Moc se mi to vaše "letní bydlo" zahradní líbí!
Zuzana Pivcová
1.8.2016 18:51
Kdo se umí o takovou krásu starat, ten si ji i zaslouží!!
Alena Várošová
1.8.2016 18:23
Hani super video,super celá Tvoje zahrada,chata,kytky,bylinky.Nic naaranžované,tak jak v tom žiješ,tak svoje video prezentuješ.Skvělé v krásné přírodě.
Marie Novotná
1.8.2016 16:09
Tak tomu říkám ten správný relax.Moc hezký letní den na zahradě.Díky za něj.