Smutné i veselé dny
Ilustrační foto: pixabay.com

Smutné i veselé dny

27. 7. 2016
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Čípová
Paní Věro, tak vás také vítám. A přeji hodně příjemných dnů.
Karel Boháček
...važme si chvil se svými přáteli a kamarády, já raději odpustím jim hříšky jen abychom zase byli spolu...
Jana Šenbergerová
Také vás mezi námi vítám a přeji mnohem víc dnů veselých než smutných. Jsme součástí přírodního koloběhu. Přicházíme, odcházíme, ... Mezitím bychom měli užívat všech stránek života, což děláme.
Zuzana Pivcová
Je to tak i tak, radost a smutek k sobě patří jako součást života. A je dobré se necítit sám. Tak přijďte, když budete mít pocit, že je Vám tu dobře.
Hana Rypáčková
Vítej Věrko.Taky jsem dnes z ničeho nic smutná.Zdá se mi, že nic nestíhám...A bude to ze setkání, kde se dozvím, jak kdo se pere se životem a kdo jak je na tom , vzpomínka na živé- mrtvé. Zapykaná v přírodě jsem šťastnější....Tak to honem ze sebe shodím a ven, ven , ven. A mezi lidi, kteří se smějí a vesele baví. Večer se při vínku a jiném občerstvení daří smutné myšlenky zahánět....
Věra Lišková
Vítám Vás Věrko mezi námi, shodou okolností jsem měla včera po řadě krásných dní také smutný den. To vzpomínám a najednou mi připadá můj osud ten nejtěžší na světě. Večer jsem se dozvěděla, že zemřel soused ve vedlejším bytě. Takový je život, někdy smutný , jindy veselý.
Věra Lišková
Vítám Vás Věrko mezi námi, shodou okolností jsem měla včera po řadě krásných dní také smutný den. To vzpomínám a najednou mi připadá můj osud ten nejtěžší na světě. Večer jsem se dozvěděla, že zemřel soused ve vedlejším bytě. Takový je život, někdy smutný , jindy veselý.
Olga Štolbová
Předčasně jsem odeslala. Bylo by dobré se představit, ať o tobě něco víme, o nás toho víš určitě dost. Ahoj O.
Olga Štolbová
Ahoj Věro, někdy smutno, někdy veselo, takový je život. A proč bys na číslo svých narozenin zapomněla? To je přece důvod ke spokojenosti - " ještě jsem tu ". Vítám tě mezi námi, tady na smutky zas až tak moc nemyslíme, není na ně čas. Že naši přátelé odcházejí je smutné, s tím se setkáváme všichni. Kdyby ses nám trochu představila,

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%