ANKETA: Íčkařské cestování
FOTO: Topi Pigula

ANKETA: Íčkařské cestování

29. 7. 2016
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Kristina Halfarová
Jsme s manželem v důchodu,děti jsou soběstačné tak jsme se dali na cestovaní.Ted´cestujeme jen po Česchách,celé Moravě a po Slovensku,ale líbí se nám to njvíc.Všechny dovolené jsme si objednali na internetu a jsme stím nad míru spokojení.
Zuzana Pivcová
Aha, tak to jsem byla na dovolené bez internetu. Díky, Květo, za informaci.
Květoslava HOUDKOVÁ
Ahoj Zuzko - anketa s názvem: "Řekněte nám, kam chcete cestovat" byla zveřejněna 5. července (najdeš ji v rubr.Cestování). Mezi těmi, kdo do "í"čka napsali, že vyplnili/odeslali opravdu nejsi - další však příp.vyplnění nesdělili. Mne výsledek té ankety dost zajímal - kéž by pomohla!
Zuzana Pivcová
Jsem hrozná, ale vůbec si nevzpomínám, že bych se zúčastnila podobné ankety, i když ochotně a ráda. Kdy to, prosím, bylo?
Kristina Halfarová
Taky jsem přispěla do ankety a výsledek odpovídá i mým očekáváním. Občas Česko a máme s manželem své oblíbené lázně na Slovensku.
Květoslava HOUDKOVÁ
Dík za seznámení s výsledky ankety. Moje odpovědi téměř souhlasí, vyjma dopravy (letecky ne, auto nemám). Převažuje požadavek 1 lůž.ubytování - bohuželvšak ubytovatelé ještě nevzali na vědomí, že osamělých lidí přibývá! - úmrtí, rozvody, rozchody. (Ale už existuje portál s nabídkou ubytov. 1 osoby / od 1 dne - tak budu využívat.
Jana Šenbergerová
Děkuji za zveřejnění. Své odpovědi znám a zjištuji, že se na drobné výjimky od davu moc neliším. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%