FOTO: autorka
Jak jsem si užila cenu portálu i60 v lázních Dudince
26. 7. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
27.7.2016 14:08
Jitko, Ty ses nám neztratila. A omládla jsi tam. Tak ve čtvrtek na lodi na shledanou.
Jitka Mošovská
27.7.2016 13:40
Milí, zvládla jsem to, i když mezi přestupy byla půlhodina, zavazadlo na dně podvozku autobusu, musela jsem popoběhnout. Žádné zpoždění nebylo. Na Slovensku v autobusu jsem navázala hovor s historikem muzea v Krupině. Pozval mně na nejstarší kostel a výklad v muzeu, ale....Také s překvapením konstatoval sledovanost čtenářů našeho portálu. Fotky jsem vybrala pro prezentaci. Poukaz byl jenom jeden, ráda cestuji.
Hana Rypáčková
27.7.2016 11:12
Díky Jitko. Vypadá to pěkně.A to bylo jen pro jednoho? Snad ne! Rada jsem tam s tebou nakoukla.
Eva Balúchová
26.7.2016 22:33
Jitko,seš odvážná,že ses na takovou cestu vypravila.A jsem ráda,že se ti tam líbilo.A je fajn,že jsi nám Dudince trochu nafotila.U pramenu ti to sluší,doufám,že voda byla dobrá.
Olga Štolbová
26.7.2016 20:23
Jitko, díky. Hezky jsi ten pobyt popsala a senzačně nafotila. A také ti to moc sluší. *****
Alena Várošová
26.7.2016 19:37
Jitko,máte pěkné fotky,je dobře,že jste článek o Vašem pobytu napsala.Jak je vidět ,tak Vám to na fotce moc sluší.
Alena Tollarová
26.7.2016 19:01
Jé Jitko, pobyt v Dudincích máš za sebou! Je dobře, že jsi jela. Fotky máš pěkné, ten moderní kostel je zajímavý. A mně se líbí ta ležící a odpočívající sošná žena. Škoda, že je to taková dálka.
Jitka Chodorová
26.7.2016 18:45
Jitko, děkuji moc za pohled, ale i za článeček a pěkné fotky. Ještě jednou děkuji, že jste tam jela, byla by škoda to nechat propadnout, i když ta cesta opravdu zdlouhavá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA